Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:38 | January 25, 2013

  Baby cubs  Okej.. HUR UNDERBART SÖTT ÄR INTE DETTA?! Jag kan lova er att vi höll på att dö. På riktigt. Vi lekte med dom, gick på en kort lion walk och fick se när de matade dom med flaska. ÅH! Detta var verkligen helt fantastiskt!! Berättar mer om de imorgon + mer bilder :)

  Ok .. HOW WONDERFUL AND SWEET ISN’T THIS?! I can promise you that we were about to die. For real. We played with them, went on a short walk Lions and saw when they fed them with a bottle. OH! This was really quite amazing! Telling more about the tomorrow + more photos :)


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Baby cubs”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här