Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:08 | January 26, 2013

  Baby cubs


  Babylions

  Jag lovade er mer bilder från när vi var över i Zambia för att bl.a träffa dessa underbart, sockersöta små lejonungar! Jag kan inte komma över hur SÖTA dom är!! Åh det är så himmelskt att veta att jag fått gosa och leka med dessa små sötnosar. De var endast några veckor gamla. En utav honorna hade precis fött en kull med ungar som endast var 6 dagar (!) gamla!! Men dom var fortfarande hos sin mamma så dom såg vi inte :)

  I promised you more pictures from when we were over in Zambia among others to meet these wonderful, sugar cute little lion cubs! I can not get over how CUTE they are! Oh it’s so heavenly to know I got to cuddle and play with these little cuties. They were only a few weeks old. One of the females had just given birth to a litter of pups that were only 6 days (!) Old! But they were still with their mother so we waren’t able to see them :)


  41 kommentarer  41 kommentarer om “Baby cubs”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här