Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:25 | January 27, 2013

  at the Orphanage

  Igår besökte vi ett utav barnhemmen här i Zimbabwe för att hjälpa till med maten, hjälpa till barnen med deras läxor samt leka med dom. När vi kom fram till barnhemmet och jag hoppad ur bilen kom de en liten, liten kille SPRINGADES emot mig med öppna armar! Han slängde sig i mina armar för att bli kramad och uppbärd – Mitt hjärta fylldes med sån kärlek! Jag kan inte med ord riktigt beskriva de känslorna jag hade igår. Dessa barn är så himla fantastiska, och jag önskar med hela mitt hjärta att de får en bra framtid! Jag vill så hemskt gärna hjälpa till mer, och att få vara där en dag och hjälpa dem på något sätt gjorde mig så förbannat glad. Jag vet att jag kommer komma tillbaka hit, eller till ett annat land för att hjälpa till mer med barnen och community service. Man får så himla mycket tillbaka!! Vi har valt att ta en dag till på barnhemmet denna vecka, för jag vll verkligen tillbaka dit. Det var så roligt att leka med barnen också, och alla ville låna kameran och ta kort och slängde sig framför kameran för att få vara med på bild! Har en del blurriga bilder som är tagna av dem hehe :)

  Yesterday we visited on of the orphanages here in Zimbabwe to help with food, help the children with their homework and play with them. When we arrived at the orphanage and I jumped out of the car, a tiny little boy came RUNNING with h open arms! He threw himself into my arms to be hugged and hold – My heart was filled with such love! I can not really describe in words the feelings I had yesterday. These kids are so damn amazing, and I wish with all my heart that they have a good future! I would so love to help out more, and to be there more and to help them in any way made ​​me so damn happy. I know I will come back here, or to another country to help more with the kids and community service. You get so much back! We have decided to take a day to the orphanage this week, because I really want to go back there.
  It was so fun to play with the kids too, and everyone wanted to borrow the camera and take pictures, and threw himself in front of the camera to be in the picture! Have some blurry pictures taken of them hehe :)


  52 kommentarer  52 kommentarer om “at the Orphanage”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste vara en helt otrolig upplevelse! Säkert en sådan upplevelse där man börjar tänka över sina egna prioriteringar och vad som är viktigt i ens liv. Jätte fina foton också!

   Reply
  • Åh vilken upplevelese ! sjukt fina och mysig bilder !

   Reply
  • Måste vara en häftig upplevelse! Fina bilder!

   Kram
   Cornelia

   Reply
  • Blev sjukt glad av att se bilderna och läsa det du skrivit så kan bara tänka mig hur roligt det är att vara där! Häftigt! :)

   Reply
  • Fy søren, så fint. Og ikke minst rørende! Må være litt av en opplevelse!

   Reply
  • åh vilka fina bilder!

   Reply
  • Wow, so many wonderful pictures! What an experience :)

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • drunknade helt i den svartvita bilden på dig och flickan, har säkert suttit i fem minuter nu och bara stirrat. vilka underbart vackra ögon.

   Reply
  • men åh, dessa bilder är så himla fina och alldeles underbara! så glada och fina barn!

   Reply
  • Vilken upplevelse!!
   Jätte vackra bilder med! Vad använder du för kamera? :)

   Kramar!

   Reply
  • Du inspirera så himla många, iaf mig!Jag skulle så himla gärna vilja göra exakt det som du är där nere och gör nu, skulle uppskatta om du gjorde en “guide” eller liknande för vilket företag man ska använda osv. Hoppas du har det grymt!
   kram

   Reply
  • Är det inte lite omoraliskt att åka dit för att hjälpa lejon med utnyttja elefanter? De tycker inte det är roligt att tvingas göra som människan säger till dem, de är tämjda som tusan för att ni ens ska kunna va nära dem. Tycker det är fint det du gör, men behandla alla hur likadant. Det är människan som gjort elefanter till det de är dig tyvärr – något att rida på.

   Reply
  • Fina bilder, och vilken upplevelse det måste vara;)

   Reply
  • Hej! Var precis i afrika å vill bara tillbaka! Skulle du kunna berätta mer om din resa vilka du åker med etc! Kram

   Reply
  • vilka fantastiska bilder!

   Reply
  • Fantastiske billeder!

   Reply
  • you look so different & pretty with less make-up!

   Love //VIENNA WEDEKIND//

   Reply
  • jättefina bilder

   Reply
  • vilka fina bilder!! de var naturliga och genuina, på något sätt. och du är så naturligt vacker! bilden på dig och flickan i svartvitt var otroligt fin!

   Reply
  • vilka fina bilder!! de var naturliga och genuina, på något sätt. och du är så naturligt vacker! bilden på dig och flickan i svartvitt var otroligt fin!

   Reply
  • Du är inte bara vacker på utsidan utan även på insidan. Tänk om fler bloggare gjorde som du.

   Reply
  • Åh vilken underbar upplevelse! Fantastiskt fint!

   Reply
  • Åhh härliga bilder!!

   Reply
  • amazing pictures!!

   Reply
  • Åh, så fantastiskt det ser ut!

   Reply
  • So wonderful photos! <3

   XX
   MI MI MENDINE, blog about fashion, trends and inspiration

   Reply
  • Sofie
   Då vänder vi på frågan och tittar på de “vilda” elefanterna som är jagade och lemlestade för deras elfenben . De lämnas för att dö i solen wfter att tjuvjägarna bara har skde skjutit den . Då sågar de av betarna medans den fortfRnde lever . Och sen klagar du på en elefant som får bära pmkring på folk på ryggen och får mat dagligen . Och slipper att ha tjuvjägare jagandes efter sig . Skulle nog ta dealen med att vara turist mål mwr än att ströva ” fritt” om jag våre pelefant i afrika

   Reply
  • Underbara bilder, känner sådan glädje men samtidigt så gör det ont i hjärtat också :(

   Reply
  • Gud vilka härliga bilder! :-D

   Reply
  • åh vilka fina barn! :)

   Reply
  • Will you please do a tutorial of your hairstyle/updo ón these fotos?? It looks so perfect! :)

   Reply
  • Fina bilder!! Vilken kamera använder du dig utav?

   Reply
  • Åh vilka härliga bilder!!

   Reply
  • You have never, ever looked as beautiful as in these photos! Gorgeous! Hugs from Los Angeles!

   Reply
  • Du är en hjälte, verkligen inspererande!! Hoppas resten av resan kommer bli toppen! Tusen kramar!

   Reply
  • OMG! So beautiful photos! :)

   Reply
  • Åh så fantastiskt. Blir helt tårögd här!

   Reply
  • gud så fantastiskt, blir så otroligt glad över dessa bilder !

   Reply
  • Wonderful pictures! Enjoy your time!

   Reply
  • åh, så himla fint

   Reply
  • Så himla härligt! Blir så sjukt nyfiken på att höra mer om resan, hur ni hamna där – är det en bokad paketresa från nått företag som typ Kilroy eller har ni hittat allt själva? Är sugen på att göra en liknande resa i framtiden!

   Allt gott!

   Reply
  • Blir nästan tårögd, gud så fint!

   Reply
  • väldigt fina bilder skulle gärna göra ett liknande besök!! skulle vara jätte bra om du kunde skriva ngt om hur du fick kontakt med barnhemmet och vart du vände dig för att få chansen att åka dit och hjälpa till!
   kram

   Reply
  • Åh vad jag glad jag blir av att läsa detta inlägg. Innan du åkte till Zimbabwe så frågade du oss läsare vad man kunde ge barnen för något. Jag undrar vad du gav dem för presenter?
   Kram fina du!

   Reply
  • Blev varm i hjärtat av detta inlägg… <3 <3 <3

   Reply
  • GRYMT JOBBAT!!!
   Det här älskar man att se av en modebloggare som vågar kliva ur ramarna. Som visar att man inte bara bryr sig om sina intressen utan har lite mer att ge världen. Fortsätt inspirera och gör bra ifrån dig av det du tjänar in. DU kommer få så mycket tillbaka!

   Reply
  • By the way..Du är otroligt vacker!

   Reply
  • Vad roligt det verkar! och min spontana tanke när jag såg bilderna är hur mycket glädje det verkar finnas där och hur söt du är när du ler :)

   Reply
  • Jag blir så himla glad när jag ser dessa bilder och faktumet att du gör detta. Inte åker utomlands bara för att sola och bada utan även för att uppleva lite annan kultur än vad vi har i Sverige. Jag lovar att dessa barn blir jätteglada över erat besök och jag önskar så att jag får göra samma sak någon dag. All credd till dig angelica som visar att det finns annat att göra på utomlandsvistelser än att festa och jobba på brännan! Kram vännen!

   Reply
  • wow vilka underbara bilder! Och vilken bra grej du gör! :)

   Reply
  • Så fina bilder du har lagt upp !
   Jag har själv varit iväg på volontärjobb 2 ggr, vilket har förändrat mig enormt som människa. Jag var i Sydafrika båda gångerna. Jag vet precis Vad du menar när du säger att du inte kan sätta fingret på känslan som uppstår när man är på ett barnhem, eller i en kåkstad. Men det bästa med det är som du säger, man ger så lite igentligen, men man får tillbaka så mycket… All lycka till dig :)

   Reply
  • Blir så himla glad och varm i hjärtat av att läsa om din resa till Afrika och se alla dina underbara bilder därifrån. Du är inte bara en otroligt fin person på utsidan, utan även på insidan. Beundrar verkligen dig som gör någonting som detta, du är fantastisk och en enorm inspirationskälla!

   Reply