Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | January 27, 2013

  Bright light


  Last nights outfit/Skirt from BikBok/Shoes from Topshop/Top from H&M trend/Bag from Topshop/

  Igår var våran första kväll ute och då såg jag ungefär ut såhär! Framåt småtimmarna när myggen bokstavligt talat ÄTIT upp mig, fick jag byta till lång kjol. Annars såg jag ut såhär :) NU: Hoppa/åka Gorge Swing!! Håller.på.att.skita.på.mig.

  Yesterday was our first night out and then I looked something like this! Forward the hours when mosquitoes literally EATEN me up, I switch to long a skirt. Otherwise, I looked like this :) NOW: Jump/ride the Gorge Swing!! I’m.about.to.crap.my.pants.


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Bright light”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här