Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:45 | January 28, 2013

  Brick walls


  Last nights outfit/Skirt from Bikbok/Shoes from Topshop/Belt from Gina Tricot/Tshort from H&M/Arrow necklace&bracelet from Mihi/Bag from Bikbok/ Bracelet from Romwe, HERE/

  Igårkväll bestämde vi oss för att gå och käka pizza på ett lite finare ställe, så då klädde jag upp mig med klackar. Har annars varje dag gått med låga skor eftersom klackar inte känns rätt att ha nu. Pizzan var svingod! Kjolen köpte jag straxt innan vi skulle åka på Bikboks rea – Likaså den guldiga kjolen jag hade häromdagen! Riktiga kap måste jag säga. Som jag skrev igår så får ni hemskt gärna rösta på mig HÄR som Årets modeblogg & Bäst klädda om ni vill :)
  Nu ska vi ha lite ledigt för att sen dra tillbaka till lejonlägret!

  Last night we decided to go and eat pizza at a slightly good place, so I dressed up with heels. Have otherwise wore low shoes every day because heels does not feel right to have now. The pizza was very good! The skirt I bought just before we were going on BikBok sale – Likewise, the golden skirt I had the other day! Real bargin I must say. As I wrote yesterday, I would be very happy if you vote for me HERE as the Year’s best fashion blog (Årets modeblogg) & Best dressed( Årets bäst festklädda) if you want :)
  Now we have a little time off before we get back to the lion camp!


  42 kommentarer  42 kommentarer om “Brick walls”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här