Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | January 28, 2013

  Gorge Swing


  Gorge Swing

  Okej.. Igår var jag och X och hoppade/Åkte Gorge Swing!! Någon av er där ute som gjort de innan? DET VAR HELT SJUKT!! Vi hade våran lediga dag igår och då passade vi på att göra detta! Vilken adrenalinkick alltså!! Man hoppar alltså som på bungee Jump – För man faller 70 meter fritt i ca 3 sekunder innan linan tar emot och mans vingas som en gung över detta vackra ställe! V såg krokodiler i vattnet precis innan vi skulle hoppa – vilket gjorde att jag nästan höll på att skita på mig, haha! Dom filmade när vi hoppade, så den ska ni få se såklart :D

  Ok .. Yesterday I and X jumped / Went on the Gorge Swing! Any of you out there who done it​​ before? IT WAS TOTALLY SICK! We had our day off yesterday so we took the opportunity to do this! Which adrenaline rush that gave us!! It’s almost like bungee jump – Cause you fall 70 meters free in about 3 seconds before the rope receives and you swing like over this beautiful place! We saw crocodiles in the water just before we jumped – which did that I almost was about to crap in my pants, haha! They were filming when we jumped, so you will of course see that video :D


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Gorge Swing”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här