Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:06 | January 29, 2013

  paper boy


  Yesterdays outfit/Shirt from Gina Tricot/Shoes from Ash/Shorts from Bikbok/Belt from HERE/Scarf from H&M/Sunnies from Rayban, HERE/

  Dagarna flyger förbi och jag inser att vi åker hem på lördag ( Eller Söndag).. Tiden går så snabbt! Igår blev det en lugn natt med mat och film. Min mage har varit knasig i närmare 3 dygn nu så jag ville bara slappna av och försöka lugna ner magen lite. Vi såg filmen “Paper Boy” som hade förhandspremiär i Cannes under tiden vi var där för filmfestivalen! Himla kul att man fått se dessa skådespelare live :)

  The days fly by and I realizethat we are going home on Saturday ( or Sunday)..Time flies! Yesterday we had a chill evening with food and a good movie. My stomach has been acting wierd for almost 3 days now so I just wanted to relax and try to calm my stomach down. We saw the movie “paper boy” wich had prewiev premiere in Cannes during the Film festival when we where there! It’s very fun that I have actually seen these actors in real life :)


  31 kommentarer  31 kommentarer om “paper boy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här