Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:48 | January 29, 2013

Random

RANDOM,TRAVEL


Random pictures from this week

Vi har lärt oss Ndebele och Shona idag vilket är två utav språken som talas här! Riktigt intressant och roligt :) Jag ska se till att lära mig allt vi skrivit ner idag!
Jag har fått en hel del frågor kring projektet så jag tänkte att jag skulle besvara många av era frågor imorgon i ett inlägg – Låter de bra? :)

We have learned Ndebele and Shona today which are two of the languages ​​spoken here! Really interesting and fun :) I’ll make sure to learn everything we wrote down today!
I have received a lot of questions about the project so I thought I would answer many of your questions tomorrow in a post – Sounds good? :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Random”

 1. Skönhet on

  Åh vilka fina bilder! Det verkar så intressant med lejon! Och du var så otroligt fin på bilderna!

  Kolla gärna in på våran skönhetsblogg, där visar vi bästa sättet att ta bort nagellack!

  Reply
 2. Sara on

  Jag har ett par frågor! Vad finns det för aktiviteter där förutom bungyjump? Varför måste man ha en speciell längd för att få åka dit(155cm) Och vad för läxor är det ni hjälper till med på barnhemmet? Vill jättegärna åka jag med!!:)

  Reply
 3. Johanna on

  Hej blickan! Jag försöker övertala min pojkvän att han ska följa med mig på en resa till reservatet med mig, men han är rädd för de stora lejonen haha! Får jag låna din fina bild på bebisarna för att försöka övertala honom, och är de stora lejonen verkligen så farliga? Ha det gött!/ Johanna

  Reply
 4. test on

  One more issue is video games are normally serious naturally with the principal focus on studying rather than leisure. Although, there is an entertainment feature to keep your children engaged, each and every game is generally designed to work towards a specific expertise or programs, such as math concepts or technology. Thanks for your post.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.