Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:11 | January 30, 2013

Inka

LOOK OF THE DAY,TRAVEL


Last nights outfit/Dress from Bikbok/Belt from Acne/Necklace from Lindex ( old )/Shoes from D.N.A/

Invigde min nya klänning från Bikbok igår :) Den är så sval och fin!
Inlägget om era frågor och svar kommer upp sen! Jag kommer välja ut de mest vanligaste frågorna jag fått så får ni gärna addera mer frågor om ni vill!

Wore my new dress from BikBok yesterday :) It’s so cool and nice!
Post about your questions and answers coming up later! I will select the most common questions I received so you are welcome to add more questions if you want!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

49 Responses to “Inka”

 1. ?? on

  Vad har du egentligen gjort i Afrika? “Jo jag har poserat med lejon, poserat vid barn på barnhem och jag har poserat vid lite afrikanska träd ooooch jag har poserat vid infrastruktur som ska se lite “raw” ut”.

  Känner du att med din resa har hjälp lejon eller barn..eller någon över huvudtaget? “Ja jag har ju tagit kort på dem och det hjälper ju att promota Afrika, jag ser det lite som jag hjälp dem med PR och PR är alltid bra!”

  Vad var det bästa med din resa? “Att jag nästan fick använda alla mina outfits som jag hade tänkt och att jag fick klappa lejon…och att jag fått bli lite brun..och att jag känner att jag fått ut något av resan. Det är ju huvudsaken att JAG fått ut något av resan, lejon och barnen kanske någon annan kan hjälpa”

  Okej tack. Tack för du hjälpt till att..ja vad nu nu gjort på din resa.

  PS. Ja ett bitchigt inlägg av mig, men vad har du gjort egentligen därborta mer än de jag skrivit här ovan?

  Reply
  • Emma on

   Ja volontärarbetet i sig är inte något som behövs, jag menar, jobbet kan de som är där borta göra ändå! Fast det blir väl en kul grej, man får fina minnen fast man handlar ju ändå därborta, är ute och äter så det ger ju i alla fall lite pengar till samhällets ekonomi… men det är väl bara det… fast det verkar ändå roligt att åka iväg på något sånt. :) Det enda som jag egentligen störde mig på (något så otroligt), är hur man kan klä upp sig och ta en massa bilder där man posar i så otroligt fattigt land!! Det är sjukt respektlöst!! Fattar inte riktigt vad du tänkte med där Angelica.

   Reply
 2. Frederikke CPH on

  Hey beautiful Angelica!

  I just wanted to new if you have permanented (?) your hair, or does it always have these flawless curls? :)

  Have a great trip!

  Reply
 3. Ashleigh on

  Hi! What type of camera do you shoot with? What does your day-to-day consist of? How dId you become such a successful blogger? Any tips? What program do you edit your photos with?

  PS. I love you — your style is impeccable. I reside in the US and we need more of your kind of bloggers. You bring something different to the table and inspire. These US “popular” bloggers are so bland. :) lol

  Keep up the amazing work! I am glued XO

  Reply
 4. Daniel on

  hi wanted to ask if you like to travel to other countries, I’m from Argentina in South America and perhaps you would like to travel to see my country, it would be well received. hugs

  Reply
 5. Idakatarina on

  Hej!
  Kul resa! Bra jobb med din blogg.
  Det jag undrar är vem som hjälper till att fota när du är där borta? Riktigt fina bilder även fast du är där borta.
  Ha det så bra!

  Reply
 6. Amanda on

  Har en fråga, hur gör du för att hålla kvar samma höga upplösning och kvalité på dina bilder när de kommer upp på bloggen? Kram och ha en underbara sista tid utomlands!

  Reply
 7. Sanna on

  Hej Angelica.

  Har en fråga ang en tjocktröja du har på en bild med en vit klänning/kjol under. Den är beige lite oversize och om jag minns rätt kabelstickad. Vet du då vilken jag menar och vad är det för märke på den? Sååå fin!
  Tack på förhand. /Sanna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.