Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:11 | January 31, 2013

Error

TRAVEL

Hej fina ni!
Nu har jag äntligen lyckats komma in på internet :)
Internetet har legat nere ända sen igårkväll och har inte funkar förens nu! Därför har svaren på frågorna kring resan och andra inlägg inte kommit upp! Vi har för tillfället lite lunchrast men ska om 20 minuter in och jobba igen. Så svaren på frågorna och bilder kommer sen ikväll :) Håll utkik!

Hello sweethearts!
Now I have finally managed to get into the internet :)
Internetet has been down ever since last night and haven’t been working until now! Therefore, the answers to th questions about the trip and the other posts haven’t come up yet! We currently have a little lunch break but will go back to work in about 20 minutes again. So the answers to the questions and more images/posts will come up tonight :) Stay tuned!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “Error”

  1. Malin S. on

    Vill först säga att jag älskar din blogg! Massor med inspiration!
    Sen är det såhär att jag ska börja gymnasiet till hösten och jag har världens största beslutsångest nu… Därför är min fråga: Vilken linje gick du på gymnasiet och vad tyckte du om den? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.