Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:11 | January 31, 2013

  Error

  Hej fina ni!
  Nu har jag äntligen lyckats komma in på internet :)
  Internetet har legat nere ända sen igårkväll och har inte funkar förens nu! Därför har svaren på frågorna kring resan och andra inlägg inte kommit upp! Vi har för tillfället lite lunchrast men ska om 20 minuter in och jobba igen. Så svaren på frågorna och bilder kommer sen ikväll :) Håll utkik!

  Hello sweethearts!
  Now I have finally managed to get into the internet :)
  Internetet has been down ever since last night and haven’t been working until now! Therefore, the answers to th questions about the trip and the other posts haven’t come up yet! We currently have a little lunch break but will go back to work in about 20 minutes again. So the answers to the questions and more images/posts will come up tonight :) Stay tuned!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Error”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här