Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:34 | February 4, 2013

  Vic Falls part two

  HEMMA!! Vi kom hem svinsent inatt/imorse så vi har sovit ända fram tills nu!
  Vi reste under sammanlagt 36(!) timmar! Dock med ett stopp i London på 14 timmar. Vi åkte in till Oxford Street och kollade i butikerna där. Det blev faktist en hel del shopping :) Jag tänkte ge er en liten tjuvkik senare idag på vad jag köpt! Jag ska sätta mig med alla frågor ikväll med, nu när internetet funkar som vanligt igen.
  Här ovan kommer lite mer bilder från Victoria Fallen! Det var så jäkla mäktigt!!
  Vi passade på att göra detta den sista dagen nu innan vi åkte hem, under våran lunch. Haha, ju närmare och närmare man kom fallen – desto mer dyngsur blev man! Jag kommer ihåg när vi var vid 8:e stoppet så tänkte jag ” Men äsch, så värst blöt blir man ju inte! Vad snackar alla om egentligen när dom säger att man ser ut som man badat/duschat efter man besökt fallen?” .. Ja ni, TJI fick jag!! När vi kom till näst sista stoppet så var jag GENOMBLÖT och de var som om det spöregnade med små droppar  från himlen.
  Men ack så vackert! Har några av er varit där med? Vad tyckte ni?

  I’M HOME! We got home late last night/ this morning so we have slept until now!
  We traveled for a total of 36 (!) Hours! However, with a stop in London for 14 hours. We went to Oxford Street and looked in the shops there. There were actually a lot of shopping for me :) I’ll give you a little sneak peek later today on what I bought! I’ll start answering the questions tonight also, now that the internetet works normally again.
  Above are some more pictures from the Victoria Falls! It was so damn powerful!
  We took the opportunity to do this on the last day before we went home, during our lunch. Haha, the closer and closer we came the falls – the more soaked we became! I remember when we were at the eighth stop, I thought, “But oh, This is not so bad – we are not SOO wet. what is everyone talking about when they say that it looks like you had a bath / shower after we visited the falls?” .. Well, shame on me haha! When we got to the last stop, I was soaked and it were is if it was poring down rain with droplets from the sky.
  But oh so beautiful! Have any of you been there ? What did you think?


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Vic Falls part two”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här