Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:17 | February 5, 2013

  True colors


  Todays outfit/Beanie from Topshop/Pants from Forever 21/Shoes from Aldo/Bag from Diane Von Fursteberg/Sweater from Miami/Jacket from Zara/

  Gult är INTE fult! Utan förbannat snyggt. Matchade naglarna med byxorna dessutom :)
  Dagen började med ett riktigt roligt möte. Efter mötet mötte jag upp min vän Maja som jag saknat som fan – samt diskutera lite framtida grejer.. Jag kom hem för en liten stund sedan och ska precis sätta mig och spela in en hårvdeo till er som kommer komma upp senare idag!  Hann inte blogga på morgonen eftersom jag vaknade upp i panik och fick skynda mig till mötet. Men men, såhär har jag iallafall sett ut idag :) Byxorna och mössan är förresten två utav de plaggen som jag köpte i London.

  PS. Vadfan hände med färgen i mitt ansikte? Jag ser ju helt orange ut! Jag är självklart inte såhär orange, utan brun. Blev något väldigt konstigt med färgerna.

  Yellow is NOT ugly! It’s soo nice. Matched my nails with the pants also :)
  The day started with a really fun meeting. After the meeting I met up with my friend Maja that I’ve missed so much – and we also discuss some future stuff .. I came home for a little while ago and I’m about to sit down and record a hairvideo for you that will come up later today! Didn’t have time to blog in the morning because I woke up in a panic and had to hurry to the meeting. But, this is how I have looked like today :) The pants and beanie, is by the way two of the garments that I bought in London.

  PS. What the hell happend to the color of my face? It looks like I’m orange! I’m actually not orange, I’m brown. Something wierd happend to the colors.


  40 kommentarer  40 kommentarer om “True colors”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här