Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:38 | February 7, 2013

  Army


  Todays outfit/Jacket from Vanessa Bruno, my-wardrobe.com/Bag from Kenneth Cole/Shoes from Zara/Pants from Pull&Bear/Tshirt from Pull&Bear/

  Haft massvis av ärenden idag! Men roliga sådana. Sprungit runt som en yr höna på stan och föröskt hitta överallt. Men jag lyckades!
  Trillade in genom dörren för 30 min sen och ska slänga upp dessa bilder lite fort innan jag ska bege mig mot Vapiano för middag med min saknade vän Kenza! Vi går alltid om varann och kan typ aldrig ses haha. När hon kan ses är jag upptagen och när jag kan ses är hon upptagen. Busy women! Ikväll ska jag packa, för vet ni vad? Jag åker till New York imorgon! Hur galet är inte de? Kan knappt fatta det själv faktist. Modeveckan har ju kickat igång nu så det är därför jag ska dit :)

  Had lots of errands today! But the funny ones. Running around like a headless chicken in town and tried to find everywhere. But I did it!
  Fell through the door for 30 minutes ago and will just throw up these pictures here before I will go to Vapiano for dinner with my friend Kenza! We are always busy. When she can be hang out, I’m busy and when I can hang out, she is busy. Busy Women! Tonight I will pack, for you know what? I’m going to New York tomorrow! How crazy is that? Can’t believe it myself really. Fashion Week has started now so that’s why I’m going :)


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Army”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här