Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:16 | February 10, 2013

  Bangs


  Ja ni, nu har jag gått och blivit en aning trött på mitt hår igen. Som alltid! haha.
  Har funderat ett tag över detta och är så himla sugen på en ljusbrun ombre med lite mörkare botten och Birgitte bardot-lugg. Har sett att många har uppskattat den fina luggen hos Filippa K’s senaste modell . Men jag vill ha min en aning längre.. dvs mer en gardinlugg isånnafall. För jag vet att jag inte passar/gillar att ha vanlig lugg. Men en längre tycker jag är superfint! Behöver dock spara ut mitt hår lite till innan jag kan göra något utav detta! Så kanske till sommaren? Vi får se om det fortfarande är aktuellt då!

  Yes you, now I’ve gone and gotten a little tired of my hair again. As always! haha.
  I’ve been thinking for a while about this and am so hungry for a light brown ombre with a darker color near the scalp and a Brigitte bardot-bang. Have seen that many people have appreciated the nice bang of Filippa K’s latest model. But I want my bang slightly longer .. more of a curtain bangs you know. Because I know I don’t fit / likes to have a regular bangs. But a longer one is super nice! Need, however, to save my hair a bit before I can do any of this! So maybe for this summer? We’ll see if I’m still up for it then!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Bangs”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tror att du skulle passa jätte bra i det! Kul att testa nått nytt :) Dock tror jag också att du kommer gå tillbaka till ditt blonda igen precis som förra gången hehe. Men gör det! :D

   Reply
  • Skjønner at du er sugen på nytt hår, men virkelig Angelica. Pass på håret ditt. Du har gjort mye med det siden jeg begynte å følge deg :-) Hør i hvert fall med frisøren din først!

   Reply
  • I love your hair, just the way it is!

   Reply
  • gorgeous and inspiring!

   Bises,
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Låter super fint!

   Reply
  • Birgitte var så sjukt fin, kan inte fatta att hon förstörde sig själv som hon gjorde..

   Reply
  • låter riktigt fint

   Reply
  • I´m sure it will look great on you too. Can´t wait to see it :)
   xo

   Reply
  • Kör på något nytt, har också gjort det nu och det känns hur härligt som helst. Nytt år, nya möjligheter :)

   Reply
  • samma här! gillar verkligen en lång snelugg :)

   Reply
  • i love the brigitte bardot bangs too!

   Reply
  • De hörs snyggt ;-) Allt klär en skönhet!

   Reply
  • Do it! kommer bli skitsnyggt, skönt med förändring.

   Reply
  • Väldigt fint! Du skulle passa bra i det :)

   Reply
  • Hej! Jag hade med mig bilden nere till höger och bilder på din hårfärg när jag gick till frisören för en vecka sen.. Galet sammanträffande.. Kolla på min instagram (deniseleander) om du vill se hur det blev:) Jag är nöjd i alla fall! Kram!

   Reply
  • Jag precis lagt upp ett bra tips på vad man kan göra istället för att klippa lugg. Eller om man bara vill pröva att se hur man skulle passa i lugg. http://www.stockholmstyle.se/?p=1396

   Reply