Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:01 | February 10, 2013

  Blue Floral


  Todays outfit/Jacket from H&M Stine Riis/Shoes from Kurt Geiger, HERE/Tshirt from Pull&bear/Shades from Bikbok/Bag from Karen Millen, HERE/Pants from Karen Millen, HERE/

  Kylan tar kål på mig. På riktigt! skitväder. Har iallafall haft en mysig söndag med fina vänner. Nu ligger jag nedkurad i soffan med filten över mig! Ska lyxa till det med lite sushi sen med, MUMS. Har fan varit sugen på det så himla länge nu!
  På tal om annat: Fan vad jag drömmer mardrömmar av mina malariatabletter! Man ska ju fortsätta att ta tabletterna i 7 dagar efter man kommit hem från resan och jag har seriöst frömt mardrömmar konstant i 3 veckor nu. Men drömmen jag hade i natt tog fan priset. Sjukaste på länge! Skulle jag ha producerat min dröm till en film så hade det var en storsäljare kan jag lova, haha. läskigt som fan!

  The cold is killing me. For real! crappy weather. I have atleast had a cozy Sunday with great friends. Now I’m laying here on the couch with the blanket over me! I’m going to eat some sushi later, YUMMIE. I’ve been gaving cravings for it long time!
  Speaking of other things: Damn, I have such awful nightmares from my malaria tablets! We have to continue to take the tablets 7 days after we got home from the trip and I have seriously pious nightmares constantly for 3 weeks now. But the dream I had last night took the price. Sickest ever! If I would have produced my dream into a movie it would have been a big seller, I can promise you that, haha. scary as hell!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Blue Floral”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här