Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:08 | February 10, 2013

  Welcome over to my place


  Detailpictures from my appartment

  Vet att många av er har bett om lite biler från min lägenhet – Så här kommer lite detaljbilder på hur det ser ut hos mig. Det är ju inte min lägenhet egentligen, så tyvärr får jag inte göra precis som jag vill med den. Då hade alla väggar varit vita, och golvet hade jag slipat och målat med vit bets! Men jag älskar verkligen lägenheten och det känns verkligen som “hemma” vilket jag är så tacksam för. Jag längtar verkligen tills jag köper min egna lägenhet :) Håller på att sparar och hoppas på att kunna köpa en till sommaren. Nu ska jag träffa min underbara vän Maja och sen iväg för att umgås med min andra vän Jakob. Vilket ska bli supertrevligt!

  I know that many of you have asked me for some pics from my apartment – So here are some detailed pictures of what it looks like. It’s not really my apartment, so unfortunately I can’t do exactly what I want with it. If it was mine, I would paint all the walls white, and I would sanded te floor and painted it with white stain! But I really love this apartment and it really feels like “home” and I am so grateful for. I really long until I buy my own apartment :) I have saved money and hope to buy one this summer. Now I’m going to see my wonderful friend Maja and then off to spend time with my other friend Jacob. Which will be super nice!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Welcome over to my place”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här