Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:02 | February 11, 2013

  Hello there!


  Jeffrey Campbell, HERE

  Visst är dom helt underbart snygga? Jag ska faktist ha på mig dem redan idag. Dom passar perfekt till det helsvarta som jag har på mig idag :) Jag har på tal om annat – ett riktigt spännande möte idag! Så håll tummarna hårt för mig nu. PUSS!

  Aren’t they lovely? I’m going to wear them today actually. They fit my outfit very well today with all black :) Speaking of other things – I’m going to have a very exciting meeting today! So cross your fingers for me now. KISSES!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Hello there!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här