Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:02 | February 11, 2013

  Hello there!


  Jeffrey Campbell, HERE

  Visst är dom helt underbart snygga? Jag ska faktist ha på mig dem redan idag. Dom passar perfekt till det helsvarta som jag har på mig idag :) Jag har på tal om annat – ett riktigt spännande möte idag! Så håll tummarna hårt för mig nu. PUSS!

  Aren’t they lovely? I’m going to wear them today actually. They fit my outfit very well today with all black :) Speaking of other things – I’m going to have a very exciting meeting today! So cross your fingers for me now. KISSES!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Hello there!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Häftiga!

   Reply
  • Oh I love them! I love the black and golden!
   I’m crossing my fingers! haha Good luck!
   http://tricoyscoffee.blogspot.com

   Reply
  • Sjukt coola : )

   Reply
  • lagom avis sådär, dem är sjukligt snygga!

   Reply
  • Snygga!

   Reply
  • Sjukt snygga! :))

   Reply
  • Grymt snygga JA!

   Reply
  • Skitsnygga!!

   Reply
  • haha väldigt mycket “idag” ;D

   Reply
  • Lycka till :)

   Reply
  • Snygga!

   Reply
  • Sjukt snygga skor!!

   Reply
  • fantastic pair!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • asballa!!

   Reply
  • love them!

   wanderingsofalittlesoul.blogspot.de

   Reply
  • Snygga :-D

   Reply
  • Så, såå fina!

   Reply
  • Love those boots! cant wait to see them styled.

   Reply
  • Jag har alltid undrat vad du har för kamera och objektiv!!! Du tar så himla snygga bilder :))
   Loveyourblog you go girl!!!!

   Reply
  • Fuuuck de er awesome!

   Reply
  • Wow! De var superfine!!

   Reply
  • great https://www.simaslim.com/

   Reply
  • postpartum bälte,
   Denna maginpackningsövning efter förlossningen är gjord av andningsbart, töjbart och lättviktigt tyg. Latexfri, den är mycket bekväm att bära och kommer inte att orsaka utslag på huden. Kardborrbandet behåller förmågan att fästa varandra efter 1000 gångers test, och följer dig under hela läkningsprocessen efter förlossningen.
   RYGGSTÖD – Den inbyggda urbeningen av denna c-sektions magbindare för underkläder är väl utformad för att ge dig smärta i nedre delen av ryggen och balansera belastningen på ryggen genom att ge extra stöd. Bukbindaren efter operation kan bäras dagen efter en naturlig förlossning 2-4 veckor efter ett kejsarsnitt (med din läkares godkännande) för att påskynda läkningen efter födseln. postpartum bälte
   HASTIGHETSÅTERHÄLLNING – Denna kompressionsinpackning efter förlossningen stöder magmusklerna för att hjälpa livmodern att dra ihop sig tillbaka till sin prenatala storlek, lindra magbesvär och stödja dina andra organ att röra sig tillbaka. Även om det inte är dags att bry sig om kroppsformen nu (du gjorde ju bara ett mirakel, trots allt!), men den här midjetränaren efter förlossningen låter dig komma i dina kläder som inte är gravida mycket snabbare. postpartum bälte

   Reply