Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:02 | February 11, 2013

Hello there!


Jeffrey Campbell, HERE

Visst är dom helt underbart snygga? Jag ska faktist ha på mig dem redan idag. Dom passar perfekt till det helsvarta som jag har på mig idag :) Jag har på tal om annat – ett riktigt spännande möte idag! Så håll tummarna hårt för mig nu. PUSS!

Aren’t they lovely? I’m going to wear them today actually. They fit my outfit very well today with all black :) Speaking of other things – I’m going to have a very exciting meeting today! So cross your fingers for me now. KISSES!


21 kommentarer



21 kommentarer om “Hello there!”

  lagom avis sådär, dem är sjukligt snygga!

  Reply

  love them!

  wanderingsofalittlesoul.blogspot.de

  Reply

  Love those boots! cant wait to see them styled.

  Reply

  Jag har alltid undrat vad du har för kamera och objektiv!!! Du tar så himla snygga bilder :))
  Loveyourblog you go girl!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här