Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:06 | February 11, 2013

  I’m radioactive.


  Todays outfit/Jacket from Chicy/Beanie from H&M/Shoes from Jeffrey Campbell, here/Belt from Bubbleroom/Top from Acne/Bag from Mango/

  Lite annorlunda bilder idag! Men jag gillart. Har haft så spännande möten idag att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Åh vad jag är peppad för framtiden nu :) GALET! Efter alla mina möten så stack jag till gymmet för att köra lite med min vän och PT Simon. Några av er har frågat vart jag bestämde mig för att träna och det fick bli World Class :) Tränar nästan alltid vid slussen. Jag är väldigt nöjd!
  Nu ska jag se till att slänga i mig lite käk och krypa ner i soffan famför tv:n.

  Slightly different images today! But I like it. Have had so exciting meetings today that I barely almost know where to go! Oh I’m so excited for the future now :) CRAZY! After all my meetings I went to the gym to work out with my friend and PT Simon. Some of you have asked where I decided to work out and I choosed World Class :) I almost always work out at Slussen. I’m very happy about it!
  Now I’ll make sure to eat somethine and curl up on the couch infront of the TV.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “I’m radioactive.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här