Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:21 | February 12, 2013

  Djungle fever


  /Top from Bikbok/Jeansshort from Levis/Shades from Bikbok/

  Har glömt att visa er dessa bilder från Afrika :) HEJ DJUNGEL!
  Åh nu är det bara en dag kvar till Finest Awards! Jag är så jävla nervös haha. Jag har en magkänsla som säger att jag inte kommer vinna, men jag är så himla tacksam för att jag ens blev nominerad :) Jag får hålla tummarna för att magkänslan säger fel!
  Jag vet iallafall vad jag ska ha på mig och det plagget jag ska bära är SÅ fruktansvärt fin. Älska Stylein!

  I have forgotten to show you these pictues taken in Africa :) HELLO DJUNGLE!
  Oh it’s just one day left before Finest Awards and I’m so nervous haha. My gut tells me that I won’t win, but after all I’m so thankful for even beeing nominated :) I hop that my gut tells me wrong! I know what I’m going to wear and the garment I’m going to wear is so beautiful. Love Stylein!


  42 kommentarer  42 kommentarer om “Djungle fever”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här