Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:59 | February 13, 2013

  Under the bridge


  Todays outfit/Jacket from Zara/Shoes from Aldo/Knit from Selected femme, HERE/Bag from Topshop/Pants from Gina Tricot/Printed jacket from Topshop/

  Varit på ett roligt Wrangler-event tillsammans med min fina Maja idag! Efter så begav vi oss vidare på lite ärenden och även förbi Stylein för att hämta upp min FANTASTISKA klänning som jag ska ha på mig ikväll! ÅH den är magisk! De på Stylein är så sjukt duktiga!
  Jag ska se till att ladda upp inför kvällen snart och börja fixa iordning mig! Kikar förbi här innan jag åker in mot stan :)

  I’ve been on a fun Wrangler-event with my lovely Maja today! After that we went further on some errands and we also went by Stylein to pick up my AMAZING dress that I’ll wear tonight! OH it is magical! Those on Stylein is so,so talented!
  I’ll make sure to load for the evening soon and begin to prepare myself! I wll write here before I go into town :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Under the bridge”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här