Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:00 | February 14, 2013

  I LOVE YOU


  Pictures from last night at Finest Awards

  Åh ALLTSÅ NI ANAR INTE hur sjuuuuuuuuuuuukt glad och tacksam jag är!! Jag vann “Årets bäst festklädda” igår och fytusan vad GLAAD JAG ÄR!! Ni är verkligen helt, sjukt fantastiska som röstat på mig <3 Är så tacksam över “Juryns val” till årets modeblogg med! Ja som sagt… jag kan knappt förklara med ord denna tacksamhet som jag känner för er! Jag vill krama om er alla och pussa massor på er! I love you!
  Kvällen var magisk och vi började med lite bubbel på Gina Tricots presskontor med massa fina vänner :) Sen åkte vi vidare till Café Opera där galan hölls! STORT TACK till underbara Finest och Stylein för lånet av den fina klänningen jag bar igår :) Idag har jag fruktansvärt ont i huvudet haha, men vad gör de!

  Oh SO You have no idea how FREAAAKING happy and grateful I am! I won “Best best dressed” yesterday and I’m sooooo happy! You really are completely amazing people who voted for meThe evening was magical and we started with some champagne at Gina tricots press office with lots of lovely friends :) Then we went to Café Opera where the gala was held! THANK YOU wonderful Finest and Stylein for the loan of the beautiful dress I wore yesterday :) Today I have terrible pain in my head haha, but hey who cares!


  63 kommentarer  63 kommentarer om “I LOVE YOU”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad kul, grattis! :)

   Reply
  • Du är värd det Bästa!!
   Är så stolt över dig på Alla sätt!
   Du har Båda Fötterna på jorden,och näsan rakt fram! :-)
   Älskar dig o ett STORT Grattis gummsan <3

   Reply
  • Åh vad kul! Och gud så fin du var igår! Tycker nog att du borde ha vunnit årets modeblogg också! :)

   Reply
  • Så otroligt snygg klänning och smink, och ja allt! Dock måste jag få säga att du borde vunnit årets modeblogg också…

   Reply
  • Tycker verkligen du skulle vunnit “Årets modeblogg”!!!!! Utav tvekan!

   Reply
  • Stort grattis!!
   Det är du så värd!!

   Reply
  • Du borde vunnit årets modeblogg för det är du värd! Självklart ett stort grattis till priset som årets bästa festklädda! :D stor kram!!

   Reply
  • No matter what jury thinks, important what we are – readers – choosen. And we are prefer Kenza and it always would Kenza, not you. Cause she has good personality, she is nice and natural. You are always look like a bitch and photoshop-queen. Be simple! One year ago i LOVE your style and pictures but now one things what i have think when i see your new pic – RELAX ANGELICA! Stretching pose, bitch-face and open mouse like a fool – get you down down down.

   Reply
  • If you dont like her blog, why do you even check it then? :S This is a really unnecessary and mean comment and i feel so sorry for you, i really do. If you dont have anything positive to say honey, then shut up and check a blog you like instead, just a tip ;) …

   Reply
  • OMG! Calm down! Of course she’s proud and of course she want’s to shout it out loud and therefor: A picture! I don’t get your intentions with your message.
   Oh! And last of all: She has a mouth – not a mouse….

   Reply
  • High five!! Good written Lisa! I totally agree!

   Reply
  • I think that actually beeing a bitch is worse.

   Reply
  • Var du tvungen att lägga upp bilden “juryns val angelicka”? Det känns lite elakt mot din “vän” (?)

   Reply
  • Stort GRATTIS!
   Håller verkligen med om att du borde vunnit Årets Modeblogg också. Det märks verkligen att du lägger ner mycket tid på framtagning av outfits, fotografering av dina bilder och bloggen i allmänhet. Tackar för en otroligt inspirerande och intressant blogg och hoppas du förstår hur bra den, och du, är vackra du!

   /Kramar från Linköping

   Reply
  • Grattis till priset! Synd bara att du inte kan skriva Grattis till Kenza som tydligen är den bästa modebloggaren, annars hade hon inte fått priset. Du är också en bra modebloggare men nu vann hon och ödmjukhet kommer man alltid längst med så gratta henne istället istället föra att lägga upp en bild som säger typ “jag borde ha vunnit”. Lite omoget

   Reply
  • Men snälla? Klart hon är glad för att Juryn valde henne som årets modeblogg, och det är väl klart att hon ska få vara stolt och visa upp det!
   Det är ju som att det är fel att Kenza lägger upp att hon fick flest röster, och att hon borde vunnit Juryns med! Vilket det INTE är!

   Så himla onödig kommentar bara!
   Kramis, och massamassa grattis till dig Angelica! :)

   Reply
  • HAHA! Bra där madeleine! Kunde inte skrivit det bättre själv!

   Reply
  • Håller med. Bilden säger lite att “ja Kenza vann men juryn valde faktiskt mig!!!!!”. Lite desperat.

   Reply
  • Thank you for your input, but Angelica REALLY should’ve won.
   She deserves it much better, Kenza always looks the same, she not original at all and when she does something different, it’s directly inspired by Angie.

   YOU’RE THE BEST ANGIE!!!

   Reply
  • Är inte du och Kenza vänner längre? Använde du dig bara av henne för att klättra inom bloggvärlden? :/

   Reply
  • Kenza’s a bitch so not friends anymore.

   Reply
  • Utterly deserved, your style is flawless <3

   Reply
  • Lisa, learn how to write a grammatically correct sentence…
   Varför ska man inte vara glad över juryns val? Det är väl också en bedrift att vara stolt över. Sen är jag ledsen om Lisa inte fattar svenska, tänker skriva iaf.. Visst är det trevligt med “trevliga” bloggare? Men det är väl ingen här som känner någon av ovannämnda bloggare? Sen är jag ledsen att säga det, men en “bra modeblogg” har väl ingenting med att göra huruvida trevliga folk är..Det handlar väl om mode? Och hur mycket sådant som levereras på bloggen. Skitsamma om ni tycker att hon “ser bitchig” ut! Hon kanske är jätte trevlig. Hon leverera. Årets personliga blogg van Kenza förmodligen just för att hon leverera i den kategorin. Sluta vara så jävla elaka och gå på hur folk ser ut. Hennes utseende har ABSOLUT ingenting med hennes personlighet att göra jävla nöt.
   Kenza är jätte duktig, men Jag PERSONLIGEN tycker att Angelicas bilder,blogg och stil tilltalar mig mer. Men jag skulle aldrig gå in på Kenzas blogg och kommentera elakt för det. Jävligt onödigt och taskigt. Hur var det där med nät hat igentligen?

   Reply
  • näthat…inte nät hat. Hur va det med svenskan?

   Reply
  • Grattis! Du är grym och hade absolut varit mer värd än “bara” juryns val av årets modeblogg!

   Reply
  • Grattis!! :D

   Reply
  • GRATTISS!!! Grymt!! men måpste på peka en sak på din presentation i bloggen.

   Hi! My name is Angelica Blick, a 21 year old fashionista from Linköping. Living in Stockholm right now and work as a designer/stylist/blogger. I hope you’ll enjoy my blog. LOVE

   Man skriver isf “Living in Stockholm right now and “I’m working” as a designer/stylist/blogger. I hope you’ll enjoy my blog. LOVE

   När du bara skriver work utan böjning eller “I am” före så blir det som att du på svenska skulle säga. Jag jobba som designer/stylist/bloggerska.

   Vill inte va dryg, men Engelska är mitt modersmål så jag ville bara påpeka det :)

   LOVE

   Reply
  • jag kan förstå att du blev årets bäst festklädda för att du har alltid så otroligt fina klänningar på dig!!

   Reply
  • Grattis!
   Kan bara hålla med de andra kommentarerna, du är värd priset!

   Reply
  • Tack för en sjukt bra och fin blogg!! :) och grattis till priserna ;) men tycker det är dags att du skriver lite om dina hudvårdsrutiner etc:) krämer , tips och hela köret!! :) kram

   Reply
  • I slutändan så är det här det bästa som kunnat bli i det hela Kenza/Angelica-kriget bland kommenterare. Angelica fick bekräftelse från en jury att detta är en modeblogg som hon kan vara stolt över och Kenza har många fans som uppskattar hennes stil och det hon gör.

   Ingen förlorar, ingen är bättre än någon annan. Sanningen är att de inte behöver vara vänner och inte heller är skyldiga varandra någonting, oavsett vad andra tycker.

   Reply
  • Du förtjänade bäst klädda priset så mycket mer!! Du har sån jävla snygg stil, älskar det!
   Hade dött för din garderob, du är så duktig på att sätta ihop kläder så att det blir snyggt.

   Stor inspiration verkligen.

   Reply
  • Grattis, va roligt att du vann! :D

   Reply
  • Jag brukar inte kommentera inlägg men nu känner jag behovet att göra det, först grattis till ditt pris! Du förtjänar det! Men du förtjänat också priset årets modeblogg! Jag finner mer inspirationen och fina kläder i din blogg än i tråkiga kenzas blogg. Alltid fina kläder biilder och roliga inlägg! Men specillet massa mode! Hon borde inte ens varit nominerad i den kategorin, tråkigt att det ska baseras på 14 åringars röstande..

   Reply
  • Congratulations!:) I love your blog!

   Reply
  • så snygga kläder, så snygga vänner och grattis!

   Reply
  • ett skämt att du inte vann årets modeblogg också! ;) Renodlad mode och mycket jobb, du förtjänade det i mina ögon! :) kram

   Reply
  • Du förtjäna att vinna priset för årets modeblogg också, Kenza har ju inte ens en modeblogg? :P
   Plus att din stil är ju mycket finare än hennes :)

   Reply
  • Grattis! Du förtjänar det verkligen :D

   Reply
  • STOOOOOOORT grattis :D:D

   Reply
  • det var du värd för du är alltid så grymt snygg!

   Reply
  • Åh grattis Angelica, du förtjänar det så himla mycket, du är bra och helt enkelt bäst! Grattisgrattisgrattis!!!

   Reply
  • Con’grats!

   Your blog is great, and I think you rock for being proud of being the jurys choice!

   Had to get that of my chest :)

   Reply
  • Kenza er vakker og flott, men du er minst like bra, og mye mer FASHION! Jeg er enig med juryen, og selvfølgelig har du lov til å være stolt over det. you go girl!

   du burde sjekke ut en norsk jentes blogg, explode.blogg.no. Hun har utrolig kul stil, og jeg tror hun finner inspirasjon fra bl.a. deg :)

   Grattis!!

   Reply
  • Grattis!! :D hejade på dig som årets modeblogg, du är snygg och grym:)

   Reply
  • isn’t kenza supposed to be your friend? just be happy for her that she won, not that the jury chose you! also people saying kenza isn’t a fashion blog, she posts the same sort of stuff as angelica

   Reply
  • Hej! Grattis med priset, det var välförtjänt. Det är också ganska jobbigt att tävla i samma kategori som Kenza då hon har så otroligt många läsare (även mig). Men juryns val kom på rätt plats och ni har båda orsak att fira.

   Fortsätt med inspirerande bilder! :)

   Reply
  • GRATTIS!!! Superkul ju! :-)

   Reply
  • Id just have to say that I think you’ve changed a great deal over the past few years, and the more you succeeded, the more greedy you’ve become. Alright, that’s human nature. Well-understood… But it’s hard tO relate to you at this point more than ever before. You’re not genuine anymore; you’re almost fake…
   I’m not defending Kenza, but I think she has the genuine vibes more than you do…
   You used to be good.

   Reply
  • Angelica I think you have done incredibly well you more than deserved the best dressed award . I follow your blogg everyday and I think you are the most influential blogger I have came across I have loi have looked on kenzas blogg and your creativity and style wins hands down. Keep up the good work. Greetings from Scotland xx

   Reply
  • +100 Thank you!!

   Reply
  • urgh you’re so fake, someone about you that’s so fake and unreal

   Reply
  • Du skulle vunnit årets modeblogg också god dammit, tycker du är så jäkla ASSNYGG jämt!!

   Reply
  • Blev chockad över att DU inte vann årets modeblogg med tanke på hur mycket tid och energi som läggs ner på bloggen. Du tänker mycket på layout, fina bilder och det finns en röd tråd i det hela. För att inte tala om att din stil INSPIRERAR som bara den. Tycker att priset borde ha gått till dig (inget ont om andra bloggare). Fortsätt med det du gör! Haters gonna hate. :)
   Kramar!

   Reply
  • Fast på vilket sätt skulle kenza inte vara en modeblogg? Varannat inlägg handlar om dagens outfit, vad hon beställt, vill ha, har fått eller precis köpt. Så jo, hon bloggar om lika mycket mode som Angelica, bara att hon är än mer personlig och det är ännu fler som tycker att hon klär sig snyggt. Och du kan försöka prata bort det, men ingen av dina läsare är så dum att de inte förstår varför du la upp bilden. Är inget stort fan av kenza heller, men du skulle behöva bli mer ödmjuk. Som det skrevs tidigare, du var finare förr när du slappnade av och inte använd dit bitch-uttryck. Känns mer som att du ser ner på oss läsare…

   Reply
  • Josefine, Kenza har bloggat ett tag ända sedan hon var liten. Man har märkt på hennes blogg de senaste åren att hon verkligen tappat inspirationen smått, men hon hittar den oftast. Angelicas blogg är rolig, alltid något nytt, när jag går in på Kenzas blogg kan ett inlägg vara kvar i va 4 timmar men när jag kommer in på Angelicas har hon redan uppdaterat 2-3 gånger på dessa timmar. Hon är mer aktiv, detta är vad hon vill medans Kenza har gjort detta så länge att hon nästan tappat stinget men hon tvingar sig själv. Vad jag försöker säga är att, båda två är unika och helt otroliga bloggare men när det kommer till mode är det definitivt Angelica Blick som borde vunnit. Och Angelica använder ingen “bitch-uttryck” hon har alltid varit snälla och rara Angelica, t o m med i verkligheten är hon så. Och du får se det hela ur hennes perspektiv, tänk dig att äntligen ha ett tusentals läsare per dag, och nästan kommit upp i en riktigt hög nivå, bli nominerad för bästa modeblogg i finest awards det är självklart att man är hur glad som helst och framförallt om juryns val är en själv. Sluta ta allt så personligt och överdrivet. Kenza brydde sig inte, hon vann ju! Men Angelica la ut bilden för hon var glad över juryns val, om ni ska vara så otroligt petiga och ta allt så extremt, sluta läsa bloggen och fortsätt att vandra vidare till andra bloggar. Angelica är Angelica, bilder är bilder, så sluta med era tjafs!

   Reply
  • Grattis Angelica!
   Älskar din stil & blogg! :D

   Reply
  • Du är så värd ditt pris Angelica! Och att de andra skriver att du är bitchig och ser ner på läsare? Jag har inte hört nåt värre. Jag tycker du alltid skriver så vänligt och alltid håller en glad ton i din blogg. Och att du är snygg som jag vet inte vad kanske är nåt som sticker andra i ögonen.. Sen har jag träffat dig i verkligheten också på ett butiksevent och jag måste säga att du kändes som en väldigt bra människa. Jag var där själv och kikade och du var verkligen noga med att fråga om jag ville hänga med när ni t.ex. skulle ta mer dricka, ställde frågor om mig osv. Så bitchig? Nej. Däremot världens gulligaste, trevligaste tjej!

   Reply
  • förstår inte varför Kenza vann. DU om någon skulle ha vunnit. Jag är på juryns sida. just saying.

   Reply
  • You DESERVED to win both prices Angie!!!!
   I voted for you everyday and I’m so sad that non-original & no-personlity bi*ch won…

   I love you and your style!! <3

   Reply
  • Grattis!
   Alla har vi olika smak men din klädstil och dina outfitts är i toppklass.
   Ett pris jag tyckte du är värd. nästa år så=)

   Reply
  • tycker du borde ha vunnit årets modeblogg, inte kenza!

   Reply
  • Stort grattis till det välförtjänta priset som bäst festklädda och till juryns val som årets modeblogg. Jag känner ju inte dig alls, men träffat dig på ett butiksevent och tyckte du var världens gulligaste! Så jag hoppas att du skakar av dig alla anklagelser om att du skulle vara falsk och bitchig. Det intrycket får jag varken från din blogg eller då jag träffade dig personligen. Dina bilder och outfits är alltid fantastiskt snygga, utan konkurrens Sveriges bästa modeblogg, och jag blev så glad att du var precis så snygg och trevlig och äkta i verkligheten som du framstår i din blogg.

   Reply