Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:27 | February 18, 2013

  Sick

  Me in Cyprus

  Hej mina fina! Snacka om att jag mått kasst idag! Vaknade upp med feber, frossa, ont i hela kroppen och huvudvärk :( Influensa ?
  Jag har iallafall inte varit kapabel till att göra nått idag ( och då menar jag, knappt tagit mig ur sängen! ). Skulle åkt till Oslo idag egentligen för att medverka på Vixen Awards eftersom jag sitter i Juryn – samt att jag skulle presentera upp en vinnare på scenen.. SÅÅÅ atteeeh , det sög ju. Rätt hårt. Men hälsan går först! Alltid!
  Jag och Ingrid har suttit nerbäddade i soffan hela kvällen framför två filmer, Top Model och Project Runway med god mat, te, godis och mango. Hur fantastisk är min vän egentligen? Världsbäst!
  Så nu vet ni varför min uppdatering uteblivit idag! Jag mår en aning bättre nu, men har ont i kroppen och känner mig varm.
  Tanken var att vi skulle åkt hem idag men de blev inget med det heller, så vi åker tidigt imorgonbitti. Så imorgon är uppdateringen tillbaka till det normala igen :)

  Hello my lovely ones! I’ve felt so lousy today! Woke up with a fever, chills, sore all over and headache: the Flu maybe?
  I have at least not been able to do anything today (and I mean I almoste haven’t been able to get out of bed!). Would have traveled to Oslo today actually to participate at Vixen Awards because I’m in the jury – and I would present a winner on stage .. Sooo weeeell, that sucked of course. Very bad. But health comes first! Always!
  Me and Ingrid have just been laying on the couch this evening in front of two films, Top Model and Project Runway with good food, tea, sweets and mangoes. How amazing is my friend anyway? The World Best!
  So now you know why my update failed to be good today! I feel a little better now, but have I pain in my body and I feel hot.
  The idea was that we would have gone home today, but I wasn’t able to go home, so we leave early tomorrow morning. So tomorrow, the update is back to normal again :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Sick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här