Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:12 | February 20, 2013

  Canon/Fotoskola

  Sneak peek on todays

  Shit, vilken dag! Jag och Daniela gick upp kl 06.00 och käkade frukost. Sen stack jag till gymmet för träning samt dans.. Vetifan om det var så speciellt bra i och med att jag inte känt mig bra. Känner nu att min kropp börjar göra ont igen! Men jag kan INTE låta bli.
  Men men – Vet ni en spännande sak? Jag ska  tillsammans med Canon vara delaktig i en liten fotoskola nu den 24:e Februari :) Roligt va? Jag ser fram emot det som tusan! Himla roligt att jobba med dom, eftersom Canon är bäst inom fotografering ( enligt mig).
  Jag själv kommer inte bara lära mig mer, utan om ni vill komma så kan äve ni anmäla er med! Vill ni läsa mer och kanske boka, så kan ni göra det HÄR :) Skulle vara roligt att ses där! Jag kommer infinna mig på påbyggnadskursen den 24:e Feb som sagt . Jag ser faktist fram emot detta!
  Nu ska jag käka, sen göra mig iordning inför ikväll! Jag hade missupfattat kvällen, vi ska inte på själva galan utan på den stora festen dom har. OUPS! Så kan de gå när man är yr i skallen. Men trevligt kommer vi ha det!

  Shit, what a day! Me and Daniela got up at 6:00 and ate breakfast. Then I left to the gym for exercise and dance .. I don’t think it was so good that I went, cause of that I haven’t felt good these days. Now I feel that my body starts to hurt again! But I can NOT resist it.
  But, anyway – Do you know an interesting thing? I’m going to, together with Canon, be a part of a small school of photography now the 24th February :) Fun huh? I look forward to it as hell! Much fun to work with them, because Canon is the best in photography (in my opinion).
  I myself will not only learn more, but if you want to come you can sign up for it also! If you want to learn more and perhaps book it, you can do it HERE :) Would be fun to see you there! I will be at the postgraduate course on 24th February as I said. Actually I am looking forward to this!
  Now I have to eat, then get ready for tonight! I had misunderstood the evening, we’re not going to the Gala itself, but on the big party they have. OUPS! That’s how it goes when you’re dizzy in the head. But we will have it so nice!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Canon/Fotoskola”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • amazing details!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Vad roligt!
   Kolla gärna in på bloggen! Nu finns det frukost tips med fina färgglada bilder!
   Även ett inlägg om JUSTIN BIBEBER kommer upp snart!

   Reply
  • Åhhhh jag vill också dit :) kanske ses där :)

   Reply
  • Va kul! :)

   Reply
  • Ser väldigt fint ut! :)

   Reply
  • Kul med fotoskola!

   Reply
  • Kul det låter :-)

   Reply
  • om du varit så dålig/sjuk att du inte ens kan presentera ett pris på en award-gala borde du väl knappast inte gått till gymmet samma dag som du ska gå på stor fest?! men man kanske blir mirakulöst jättefrisk lagom till en stor ‘grammisfest’…

   Reply
  • Hej Angelica!
   Måste bara berätta att alla dina outfits är de mest fascinerande jag någonsin sett! Innan jag började läsa din blogg brydde jag mig inte så mycket om mode men fick upp ögonen för mode tack vare dig. Dina bilder är helt fantastiska och som sagt kläderna du väljer ut varje dag är mirakulöst snygga!

   kram

   Reply