Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:32 | February 21, 2013

  All of the lights


  Jisses, jag har sovit som en kung inatt! Jag var tvungen att åka hem tidigt igår från Grammisfesten pga att min skor DÖDADE mig.. Vilket sög. Jag brukar alltid ha med mig låga skor i väskan när jag ska iväg/ut men denna gången var jag så stressad att jag glömde..
  Aja, det var trevligt så länge det varade! Jag ska visa er en hel outfit på hur jag såg ut igår med som kommer upp senare.
  Och juste: HÅRET!! Såhär ser alltså mitt hår ut just nu :) Jag älskar det! Det är en guldig/honungsfärgad toning i – så den “ljusbruna” nyansen kommer släppa mer och mer. Men jag gillar de som de är nu, riktigt mycket. Jag får mer färg på kropp/ansikte i denna hårfärg och mina drag i ansiktet kommer fram mer. Carro på Michael&Frisörerna gör mig ALDRIG besviken – BÄST är hon 

  Gosh, I’ve slept like a king tonight! I had to go home early yesterday from the Grammy party because my shoes KILLED me .. Which sucked. I always have low shoes with me in the bag when I’m away / out but this time I was so stressed that I forgot ..
  Oh well, it was nice while it lasted! I’ll show you an entire outfit on how I looked yesterday alos, coming up later.
  And yeah: MY HAIR!! This is what my hair looks like right now :) I love it! It has a golden / honey colored tint in it – so the “light brown” shade will go away more and more. But I like it how it is now, quite a lot. I get more color on body / face in this hair color and my features of the face shows more. Carro at Michael&Frisörerna NEVER make me disappointed – She’s the BEST


  30 kommentarer  30 kommentarer om “All of the lights”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • The color of your hair looks like more natural! Gorgeous! :D

   xoxo

   Reply
  • Snyggt! önskar att jag också kunde se ut så där varje morgon när jag vaknar. Vilken dröm. Jag är snarare en vandrade mardröm på morgonen! :)

   Reply
  • oj vad fin du var i din nya hårfärg!!

   Reply
  • Det var supersnyggt ju! Du passar jättebra i den hårfärgen! :)

   Reply
  • Så herlige Bilder :)

   Reply
  • Den färgen var grym på dig :D Jätte fint!

   Reply
  • Vad mysigt det ser ut! Och håret blev jättefint :)

   Reply
  • Men herrejesus, kvinna vad snygg du är!!!

   Reply
  • Men wow så snygg du är i håret!

   Reply
  • ÄLSKAR dina bilder!

   Reply
  • Fyfan vad mysiga bilder

   Reply
  • Det första jag tänkte på när jag såg bilden var jävlar vilken snygg hårfärg! Den passar dig perfekt!

   Reply
  • Håret är superfint!

   Reply
  • superfint hår :)

   Reply
  • om jag var du skulle jag inte kunna göra nåt annat än att beundra mig själv i spegeln, hahaha skämt åsido. men du är verkligen helt otroligt fin och den där hårfärgen passar dig så sjukt bra, som du säger, ditt ansikte kommer fram och du ser så himla fräsch ut!!

   Reply
  • I feel like you can pull off any hair colors! Its funny, I just bleached my hair to be white bonde cause i loved it so much on you!
   -xxx
   sj

   Reply
  • Underbara bilder :)

   Reply
  • Det där var GALET fint på dig Angelica! :))

   Reply
  • UR TJUSIG!!! :)

   Reply
  • Såå fint!!

   Reply
  • Fyfan va snyggt!

   Reply
  • Vackert! Och din hårfärg är verkligen jätte fin och vad kul att du är nöjd! Ha en bra dag;)

   Reply
  • OJ, passad dig superfint!

   Reply
  • ÅH vad mysigt! Kan bara hålla med dig om hårfärgen, så himla snygg!! Passar dig alldeles utmärkt!

   Reply
  • Underbar hårfärg! Så har jag alltid velat ha men så svårt att få till den :( tack för en sjuukt inspirerande blogg, u rock! Kram

   Reply
  • sjukt sjukt sjukt snyggt!

   Reply
  • Mysiga bilder! :-)

   Reply
  • Underbara bilder!

   Reply
  • jävlar vad snyggt hår!!

   Reply
  • Gillar denna hårfärgen på dig!! Den ser mer naturlig ut och mjuknar upp ditt ansikte. Gillar det som attan :)

   Reply