Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:32 | February 27, 2013

A postcard from Costa Rica

TRAVEL


God Morgon på er från Costa Rica!
Klockan är nu runt 07.00 här ( Senare när detta kommer upp – det är tidsinställt) och vi ska precis käka frukost innan vi ska bege oss vidare mot våran slutdestination – Santa Teresa!
Har någon av er varit där? Vad tyckte ni? Berätta gärna!
Vi knäpte dessa bilder nu vid 06.00 straxt efter solen gått upp. Direkt så började solen skina och fyfan vilken härlig känsla! Trtos att det inte alls var länge sen jag såg sol så blir man ju bara helt lycklig i hela kroppen!

Good Morning to you from a sunny Costa Rica!
The time is now 07:00 around here ( Later when this post comes up cuz I have timed it) and we’ll just eat breakfast before we shall go on to our final destination – Santa Teresa!

Have any of you been there? What did you think? Please tell me!
We took these photos now at 06.00 shortly after the sun rises. The sun began to shine and oh what a glorious feeling! It wasn’t not at all long ago I saw the sun but you are just completely happy in your whole body when you see it!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

40 Responses to “A postcard from Costa Rica”

 1. Therese on

  Hej hej, har varit i Santa Teresa. Tyvärr låg jag magsjuk hela tiden och kunde inte alls njuta av att vara där. Men mitt ressällskap var väldigt nöjda :) och atmosfären toppen!

  Reply
 2. Malene on

  We can feel and see (!) the sun here in Denmark! ;-) Have a very nice holiday over there. And btw your new hair colour is soooo pretty – you look amazing with it! :-)

  Reply
 3. :) on

  Brukar inte läsa din blogg( inte någon blogg för huvudtaget ) Men de har hänt att jag kikat in och glott lite, sen vet jag ju vem du är eftersom du är från lkpg :). Men anledningen till att jag kom in hit o kommenterar är för jag såg din dansvideo på facebook. FY FAN ! Så jävla bra!! dör. Först när jag såg den trodde jag att de var du som filmade elr något, tänkte att de var omöjligt att du skulle kunna dansa så.. Sen när jag fatta att de var du, så säger jag bara OFYFAN! :) De skulle man aldrig tro om dig, fyfy sätt den 50 gånger. (Y).. Ville bara säga det haha!

  Reply
 4. anna on

  Åh vad härligt! Var i Santa Teresa och Playa Carmen som ligger nån kilometer innan Santa Teresa förra vintern och surfade, det var ju helt fantastiskt! Antar att du kommer ha fullspäckat schema med surf och härligt strandhäng, men måste tipsa om några grejer ändå! Åk till Montezuma som ligger nån timme bort, jättemysigt litet ställe där man också kan åka linbana runt i djungeln – svinkul! Sen finns det också en nationalpark typ två timmar från Santa Teresa där det är häftigt att bara gå omkring och spana efter apor, och andra häftiga djur! Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men det vet de med all säkerhet om du bara frågar runt lite. Ha det toppen!

  Reply
 5. Rebecca Cadevi on

  Jag var i Costa Rica innan den blev en stor semesterort (ca 10-11 år sedan) eftersom en liten del av min släkt bor där. Vi var i San José som är ett paradis för surfare och amerikanska turister. Finns både mycket party men samtidigt härligt bad. Sedan var vi även i de fattigare områdena som jag tipsar starkt om att kolla in. Slummen. De gör så att man öppnar ögonen när man åker förbi människor som praktiskt taget lever i skokartonger.

  Många kramar från Rebecca

  Reply
 6. Anna on

  Hey! I was in Costa Rica a year ago in April. I went to San Jose, Santa Teresa, Montezuma and Puerto Viejo which is on the Caribbean side. In Santa Teresa i loved taking long walks along the beach, which is really beautiful, epic i’d say. If you’re into surfing that is good there as well. But i must say i loved Nicaragua much more than any place in CR. It just seemed to be more authentic, less touristic and also a lot cheaper. I went there by bus from CR, it was really easy. Have fun! :)

  Reply
 7. zelda on

  Kan du inte snälla nämna lite kort i ett inlägg vad du använder för objektiv (samt inställningar om du har tid och lust). Du får så grymt djupa och fantastiska bilder.

  Reply
 8. stina on

  AAAH santa tereza är ju typ det bästa stället i hela costa rica, fyfaaaan vad jag är avundsjuk!! saknar min resa så mycket! se till att besöka “tranquilo”-hostlet om ni inte redan bor där.. sjukt soft och gratis pannkakor på morgonen hehe. annars är det väl mest att bada, spana på surfarna och dricka öl i solnedgången som gäller:) NJUT för it ain’t getting better than this hehe

  Reply
 9. Anonymous on

  Montezuma ligger nära santa teresa o är helt underbart. Vattenfall o suprrlåmga stränder. I cobano som är litet sänks vattnet på mornarna så man kan gå över till en liten ö som sedan dränks i vatten

  Reply
 10. Ida on

  Du tar så himla fina bilder! Har letat och letat, men hittar inte vilken kamera/objektiv du använder. Har själv en Canon D500 och undrar om det är möjligt att lära sig att ta så fina som du med standard objektivet! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.