Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:14 | February 27, 2013

  On our way

  Shit vilken lång resa det varit hit! Och ännu har vi inte kommit fram till våran slutdestination. Vi är i Santa José just nu och ska sova på ett hotell här i ca 3 timmar innan vi blir upphämtade kl 08.00 imorgon ( kl 15.00 svensk tid ) för att åka till Santa Teresa. Åh nu vill jag bara vara framme :) Jag knäppte dessa bilder nu under resan – Ser ni himlen?! Hur fint?!

  Damn what a long journey it’s been here! And yet, we haven’t reached our final destination. We are in Santa Jose right now and are going to sleep at a hotel here in about 3 hours before we are picked up at 8:00 tomorrow (at 15.00 Swedish time) to go to Santa Teresa. Oh now I just want to be there :) I snapped these photos during our journey here – Do you see the sky?! How nice?!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “On our way”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här