Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:26 | February 28, 2013

Costa Rica

TRAVEL


Pictures from yesterday

Oh herregud vilken fruktansvärt LÅNG resa det varit hit! Närmare två dygn för att vara exakt. Först ett flyg på 9 timmar till NYC, väntan på närmare 7 timmar på flygplatsen. Sen 5 timmar till Costa Rica! Efter det åkte vi bil i 5 timmar till en båt, som tog ca 1,5 för att sedan åka bil yttligare 5 timmar till innan vi kom till lodgen. Nathalie har hunnit tappa bort ditt bagage ( men det åerfanns som tur var!), träffat massa söta vovvar, badat i havet, åkte bil/båt/flugit, jag har hunnit spy från båtkanten samt åkt på någon slags magsjuka.. inte jätteroligt. Jag fick ligga inne hela kvällen igår när de andra stack iväg och åt. Håller tummarna för att jag känner mig bättre under dagen!

Oh God what a terrible LONG trip it’s been here! Nearly two days to be exact. Only one flight of 9 hours to NYC, waiting for almost seven hours at the airport. Then 5 hours to Costa Rica! After that we drove a car for 5 hours to a boat, which took about 1.5 to then go by car Additional 5 hours before we got to the lodge. Nathalie has managed to misplace her luggage (but we found it luckily!), Met lot of cute doggies, swimming in the sea, went by car / boat / flying, I’ve had time to throw up of the edge of the boat and I’ve got some kind of stomach bug .. not fun. I had to stay inside all night last night when the others went off to eat. Keeps fingers crossed that I feel better during the day!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Costa Rica”

 1. Clara on

  Hej Angelicis!

  Har velat säga detta länge: Vet du hur snygg du hade varit i kort hår? Så vackert ansikte kan icke gå till spillo. Jag själv har ganska nyligen klippt av mig håret och har försökt värva fler tjejer till följande kategori: De som vågar sticka ut från mängden och följa varje cell av sitt hjärta. Du är ju en stor del av denna kategori. Ville bara meddela om hur SNYGG DU ÄR. Menar en frisyr som som är som: clurridutti @Instagram
  Du borde verkligen framhäva ditt fina ansikte!!! Ha en fantastisk dag. Kramis

  Reply
 2. K on

  En vän åkte till Costa Rica en månad sedan och blev riktigt sjuk efter det. Var riktigt försiktig med vattnet du dricker och tom isen de sätter i drickan!

  Reply
 3. Elin on

  Santa Teresa är helt underbart!! Verkligen ett surfparadis om man kan surfa :) Mal Pais som ligger lite söder om Santa Teresa ska också vara väldigt vackert!

  Reply
 4. Elvira on

  Åh vilka underbara bilder! :D Krya på dig!

  Behöver du inspiration till nya frisyrer och tips för långt hår? Kika in på elvirall.blogg.se. Gör även frisyrvideos :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.