Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:01 | February 28, 2013

  Sunny beach

  Hej på er finisar! Jag har haft en helvetesnatt kan jag lova er.. Jag måste ha ätit något riktigt dåligt för jag har spytt och spytt och spytt ända fram tills klockan 07.00 imorse. Nu mår jag äntligen bättre och får behålla den lilla maten jag får i mig! Det suger att jag mår såhär och har inte fått surfa ännu. Jag ska ta det lungt hela dagen idag och så hoppas jag på att kunna surfa imorgon!

  Hello Sweethearts! I’ve had a hell night, I can promise you .. I must have eaten something really bad because I’ve puked and puked and puked up until 07:00 this morning. Now I finally feel better and get to keep the little food I have in me! It sucks to feel like this and I haven’t been able to surf yet. I’ll take it easy all day today and I hope to be able to surf tomorrow!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Sunny beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här