Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:01 | February 28, 2013

Sunny beach

TRAVEL

Hej på er finisar! Jag har haft en helvetesnatt kan jag lova er.. Jag måste ha ätit något riktigt dåligt för jag har spytt och spytt och spytt ända fram tills klockan 07.00 imorse. Nu mår jag äntligen bättre och får behålla den lilla maten jag får i mig! Det suger att jag mår såhär och har inte fått surfa ännu. Jag ska ta det lungt hela dagen idag och så hoppas jag på att kunna surfa imorgon!

Hello Sweethearts! I’ve had a hell night, I can promise you .. I must have eaten something really bad because I’ve puked and puked and puked up until 07:00 this morning. Now I finally feel better and get to keep the little food I have in me! It sucks to feel like this and I haven’t been able to surf yet. I’ll take it easy all day today and I hope to be able to surf tomorrow!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “Sunny beach”

  1. Sara Berg on

    Ser sjukt härligt ut men jag kan inte sluta tänka på hur ni gullar med hundarna! Är ni inte oroliga för skabb? Haha. Jag håller mig borta från dessa krabater när jag är ute och reser…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.