Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:24 | February 28, 2013

  Tropical place

  Jag har hittat en väldigt soft och trevlig plats att hänga på :) Eller hur?
  Dessa bilder togs igår innan jag blev sjuk, eller snarare innan de bröt ut totalt. Mina inlägg kommer vara tidsinställda eftersom vi är 7 timmar efter Sverige i tiden. Så just nu så ska jag gå och lägga mig och tidsintälla detta tills imorgon ( idag, nu till er). Håll tummarna för mig att jag mår bra idag!

  I have found a very soft and pleasant place to hang out :) Right?
  These pictures were taken yesterday before I got sick, or rather, before it broke out in total. My posts will be timed as we are seven hours behind Swedish time. So right now I’ll go to bed and time this post until tomorrow (today, now to you). Keep your fingers crossed for me that I feel good today!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Tropical place”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser så himla härligt ut! Hoppas du kryar på dig! :)

   Reply
  • men gud vad härligt!!

   Reply
  • Så härligt!

   Mitt namn är Josefin och jag studerar till Makeupartist på Mariart School Of Makeup & Hair i Stockholm. Jag behöver varje vecka fram till maj folk som kan tänka sig att sitta modell. Är du intresserad av att sitta modell eller vet du någon som är det, hör gärna av dig till mig på: josefin.s91@hotmail.com så berättar jag mer!

   Reply
  • It is mostly like that after a long trip. Feeling sick, cold etc.
   Advice from a traveller: lots of water, dont get cold, some fruits and a long sleep!
   (and of course no cigarettes and no alcohol… but then it would be less fun).
   Take care, M.

   Reply
  • beautiful!
   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Du er like fin som alltid! Men hvor er bikinien fra? Er på jakt etter en gul! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Jag älskar din blogg (ville bara få in det litegrann) och jag har följt dig ett tag. Förra gången du reste med surfakademin så lade du upp bilder på din resa och jag blev sjukt inspirerad och bara allmänt taggad. Du hade redigerat bilderna på ett ganska retro sätt som jag tyckte var väldigt somrigt och jag vet inte hur jag ska förklara men typ WEHEARTITFEELING. Kan inte du redigera dina bilder på det sättet igen, nu när du är borta och surfar? Det skulle vara mysigt (hahah, oherre, jag tror att du förstår vad jag menar..) Kram!

   Reply
  • Åh, så jäkla härlig bild!

   Reply
  • Usch, hoppas du blir bättre snart! När du kommer hem och är lite mer fit for fight skulle jag gärna se lite träningsmode! Tycker att det är så svårt att hitta snygga träningskläder och skulle tacksamt ta emot lite inspiration på den fronten!

   simplyfitspo.tumblr.com

   Reply
  • Åh det ser underbart ut!

   Reply
  • I Envy you!
   Du er min favorittblogger – får så mye inspirasjon av deg!

   Reply
  • Hej vackra Angelica!
   Studenten börjar närma sig för vissa och jag undrar om du skulle kunna ge tips på klänningar och skor man kan bära. Helst vita saker! Och inte för dyra…
   Puss

   Reply
  • nej vad tråkigt att bli dålig när ni precis anlänt. Krya på dig! Och fantastiska bilder!

   Reply
  • Åh vilka härliga bilder!! Det ser underbart ut!

   Reply
  • Åh, så härligt det ser ut!

   Reply
  • Helt underbart du !Krya på sig !
   http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

   Reply
  • varifrån kommer den gula bikinin? Skitfin! :)

   Reply
  • Hur gör du dina bilder? Alltså typ att en bild är i en annan och texten oså, vad använder du dig av? Snälla svara på det:)

   Reply
  • Vilka vackra bilder! :-D

   Reply
  • Alltså åååh vad härligt!!!

   Reply
  • Gorgeous place!

   Reply
  • Hej,
   Älskar din blogg!
   Vad är de för typsnitt du skrivit med mellan bilderna i inlägget?
   Kram

   Reply
  • Hej!
   Supersnygga solglasögon! Vart kommer de ifrån? Snälla jätte tacksam för svar!
   Din blogg är jättefin!

   Reply