Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:24 | February 28, 2013

Tropical place

TRAVEL

Jag har hittat en väldigt soft och trevlig plats att hänga på :) Eller hur?
Dessa bilder togs igår innan jag blev sjuk, eller snarare innan de bröt ut totalt. Mina inlägg kommer vara tidsinställda eftersom vi är 7 timmar efter Sverige i tiden. Så just nu så ska jag gå och lägga mig och tidsintälla detta tills imorgon ( idag, nu till er). Håll tummarna för mig att jag mår bra idag!

I have found a very soft and pleasant place to hang out :) Right?
These pictures were taken yesterday before I got sick, or rather, before it broke out in total. My posts will be timed as we are seven hours behind Swedish time. So right now I’ll go to bed and time this post until tomorrow (today, now to you). Keep your fingers crossed for me that I feel good today!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Tropical place”

 1. Josefin Sundberg on

  Så härligt!

  Mitt namn är Josefin och jag studerar till Makeupartist på Mariart School Of Makeup & Hair i Stockholm. Jag behöver varje vecka fram till maj folk som kan tänka sig att sitta modell. Är du intresserad av att sitta modell eller vet du någon som är det, hör gärna av dig till mig på: [email protected] så berättar jag mer!

  Reply
 2. Maike on

  It is mostly like that after a long trip. Feeling sick, cold etc.
  Advice from a traveller: lots of water, dont get cold, some fruits and a long sleep!
  (and of course no cigarettes and no alcohol… but then it would be less fun).
  Take care, M.

  Reply
 3. Andrea C on

  Hej Angelica! Jag älskar din blogg (ville bara få in det litegrann) och jag har följt dig ett tag. Förra gången du reste med surfakademin så lade du upp bilder på din resa och jag blev sjukt inspirerad och bara allmänt taggad. Du hade redigerat bilderna på ett ganska retro sätt som jag tyckte var väldigt somrigt och jag vet inte hur jag ska förklara men typ WEHEARTITFEELING. Kan inte du redigera dina bilder på det sättet igen, nu när du är borta och surfar? Det skulle vara mysigt (hahah, oherre, jag tror att du förstår vad jag menar..) Kram!

  Reply
 4. Josefine on

  Usch, hoppas du blir bättre snart! När du kommer hem och är lite mer fit for fight skulle jag gärna se lite träningsmode! Tycker att det är så svårt att hitta snygga träningskläder och skulle tacksamt ta emot lite inspiration på den fronten!

  simplyfitspo.tumblr.com

  Reply
 5. Linnea on

  Hej vackra Angelica!
  Studenten börjar närma sig för vissa och jag undrar om du skulle kunna ge tips på klänningar och skor man kan bära. Helst vita saker! Och inte för dyra…
  Puss

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.