Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:59 | March 1, 2013

  B/W


  På tal om annat än surfing och magsjuka – Jag var ju på Canons fotoskola häromveckan och har fått några mail om vad jag tyckte!
  Jag själv är rätt kunnig inom området kring fotografi så det mesta som sas under kursen kunde jag sen innan, men jag kan verkligen rekomendera kursen om man inte vet så mycket men hemskt gärna vill lära sig :) Hon som höll i kursen var väldigt duktig på att förklara och även visa hur saker och ting funkar inom fotografi och kameran. Skulle ni vara sugna som sagt att läsa mer eller boka så kan man göra det här. Tummen upp!

  Speaking of other things than surfing and upset stomach – I was on the Canon photography school last week and have received a few emails about what I thought about it!
  I myself is quite knowledgeable in the area of ​​photography, so most of the time that was said during the course I allready know, but if you want to learn more and don’t know so much about photography I can really recommend the course :) She who held the course was very good at explaing and even demonstrate how things work in photography and camera. Would you be eager as I said, to read more or to book it, you can do it here. Thumbs up!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “B/W”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här