Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:26 | March 1, 2013

  Swing in the sunset


  Yesterdays outfit/Top from Zara/Shorts from Gina Tricot/Necklace from Jfr/Bag from Rebecca Minkoff/Shoes from Zara/Belt from Gina Tricot/

  Jag lyckades, trots mitt tillstånd med magsjuka ta dessa bilder med hjälp av snälla Nathalie. Jag försökte mitt bästa att se lite pigg ut iallafall, haha! Igårkväll var vi på en resturang och åt och jag lyckades pilla i mig lite mat iallafall – så jag är superglad! Jag vill bara tillägga att det är helt MAGISKT här. På riktigt. Vi bor typ i djungeln i små hus och det är verkligen taget som ur en surffilm!

  I managed, despite my condition with stomach illness take these images with help from Nathalie. I tried my best to see a bit good anyway, haha! Last night we went to a restaurant and ate and I managed to eat some food anyway – so I’m super happy! I just want to add that it’s absolutely MAGICAL here. For real. We live in a jungle in small houses and it really feels like we are in a surf movie!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Swing in the sunset”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här