Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:36 | March 2, 2013

  over the seas

  Idag har jag mått bättre och lyckades vara med att surfa hela dagen! Lycka, haha. Har sugigt att legat inne i ett mörkt rum för mig själv. Jag är rätt trött i kroppen, men jag känner mig bara bättre och bättre :)
  Jag hade glömt bort hur KUL det faktist är att surfa. Det är så attans kul när man faktiskt väl lärt sig och kommer upp och kan ta vågor – även fast jag är långt ifrån ett proffs som kan ta gigantiska vågor. Jag är nöjd! Målet med resan är väl att ta stora, obrutna vågor.

  Today I’ve felt better and was able to surf all day! I’m happy about that, haha. It’s been awful to stay inside a dark room by myself. I’m pretty tired in my body, but I feel better and better :)
  I had forgotten how FUN it actually is to surf. It’s so damn fun when you are actually well-learned and come up and take waves – even though I am far from a professional who can take the giant waves. I’m happy! The goal of the trip is to get a bit larger, unbroken waves.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “over the seas”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här