Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:49 | March 2, 2013

  Surfers Paradise


  Random pictures from Costa Rica

  Vi har fortfarande inte fått chansen att ta bilder när vi väl surfar, eftersom alla är i vattnet och ingen kan hålla kolla på kamerorna. En utav tjejerna hade med sig sin kamera till stranden – och vad händer tror ni? En kille springer fram och SNOR hela väskan från henne och springer fort som fan därifrån! Vi blev helt chockade! Så nej, jag har inte vågat ta med mig kameran ner på stranden när vi väl är i och surfar. Men jag ska fråga tills imorgon ifall någon utav instruktörerna kanske har lust att ta lite foton när vi är i :)

  We still haven’t had a chance to take pictures when we are surfing, because everyone is in the water and no one can keep track of the cameras. One of the girls had brought her camera to the beach – and what do you think happend? A guy runs up and STOLE the bag from her and runned fast as hell from there! We were completely shocked! So no, I haven’t dared to take my camera with me to the beach when we are in and browse. But I’ll ask tomorrow if anyone of the instructors may have the desire to take some photos when we are in :)


  18 kommentarer



  18 kommentarer om “Surfers Paradise”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här