Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:26 | March 3, 2013

  Palmtrees


  Yesterdays outfit/Top from Whitney Port/Skirt from Bikbok/

  Klädde mig ytterst spartanskt igår må jag säga! En kjol och en topp, haha. Men det räckte för denna gång! Det är så varmt här och vi hade “hemmakväll” med hela gänget där vi käkade pizza, kollade på surffilm och givk igenom hur vi själva surfade. Mycket lärorikt!
  Som ni vet så är detta min tredje resa med Surfakademin, och jag har gång på gång fått mail från er där ni frågar om jag kan rekomendera det osv. och JA! Jag kan starkt rekomendera att resa med dom! Att jag reser med dom för tredje gången säger väl det mesta.. Dom har en hemsida där de berättar om deras olika destinationer, om priser, och allt annat man vill veta. Så känner ni er en aning sugna så kolla in här.

  I dressed extremely spartan yesterday I must say! A skirt and a top, haha. But it was enough for this time! It’s so hot here and we had “home evening” with the whole gang, where we ate pizza, watched surfmovies and went through how we surfed. Very instructive!
  As you know, this is my third trip with Surfakademin, and I have repeatedly received emails from you where you ask if I can recommend it and so on. and YES! I can highly recomend to travel with them! I travel with them for the third time says well most of what I think about them .. They have a website where they talk about their various destinations, prices, and anything else you want to know. So if you are interested, you can check it out here.


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Palmtrees”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här