Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:36 | March 3, 2013

  Yellow tail


  Det är verkligen så vackert här att jag knappt kan beskriva de! Jag tänkte berätta lite kort om hur dagarna ser ut här och även hur vi bor osv.
  Vi bor alltså tillsammans på en slags “lodge” i små hus ungefär som ligger brevid varann. Husen ligger precis i början utav stranden och är omrkingad av djungel. Det är verkligen så sjukt vackert här så det finns inte! Att vakna upp till detta varje morgon är helt fantastiskt.
  Runt 06.00 på morgonen har vi vårat första surfingpass. Det är väldigt varmt här så man surfar i biknini om man har en rash guard över ( eller en tajt topp) , eller bakddräkt så man slipper få massa “bränn/skrubbsår” på magen av vaxet på brädan. Efter första passet som håller på i ca 2-3 timmar så hoppar man upp och äter brunch som består av massa tropiska frukter, scrambled eggs, små pannkakor, ris med bönor, guacamole, you name it! Mums. Efter det har man ledigt i ca 4 timmar och då kan man ligga på stranden, sova i hängmattorna, spela bordtennis, åka in till stan.. Ja mer eller mindre det man känner för. Vid 14-15 tiden så har vi vårat andra surfpass som också är i ca 2 timmar. På kvällarna äter man middag tillsammans innan man kryper ner och sover. Jag delar hus med tre andra tjejer och det funkar finfint :) Så sådär ser ungefär en vanlig dag ut här!

  It’s really beautiful here that I can hardly describe it! I was going to tell you a little about how the days looks like here and also how we live and so on.
  We live together in a kind of a “lodge” in small houses lying next to each other. The houses are just in the beginning out of the beach and is surrounded of jungle. It’s really beautiful! Waking up to this every morning is absolutely amazing.
  Around 6:00 in the morning, we have our first surfing session. It’s very hot here so you surf in your biknini if you have a rash guard over (or a tight top), or a swimsuit so you don’t get lot of “burning / abrasions” on the belly of the wax on the board. After the first session which lasts about 2-3 hours we get up to the lodge and eat brunch consisting of tropical fruits, scrambled eggs, pancakes, rice with beans, guacamole, you name it! Yummie. After that you are vacant for about 4 hours and then you can lie on the beach, sleep in the hammocks, play tennis, go into town .. Yes more or less what you feel like. At around 14.00-15.00, we have our second surf session that is also for about 2 hours. In the evening, we eat dinner together before everyone crawl into bed. I share the house with three other girls and it works just fine :) So that’s how an ordinary day looks like out here!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Yellow tail”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • men åh vilka härliga bilder!!

   Reply
  • Älskar verkligen din nya hårfärg, klär dig otroligt bra :D

   Reply
  • Utrolig heldig! :D

   Reply
  • Låter otroligt härligt! :) fin är du också! :) kram

   Reply
  • Åh det låter helt underbart vill också göra det!:)

   Reply
  • LÅTER HELT UNDERBART!

   Reply
  • Åh vad härligt!!! :D

   Reply
  • Så härligt!

   Reply
  • gorgeous!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • you look so happy here :)

   Reply
  • http://urbanstyle.se/amandaigelstrom

   Alltid lika vackra bilder!!

   Reply
  • Adoro seu estilo de verão. Usa sempre roupas lindas e coloridas. Inspiradoras.
   Visite o Brasil.

   Reply
  • så himla grym du är!
   känns bara “äntligen!” en kvinna som är sån sjukt bra förebild; lever livet, är sund och bara ser ut att vara stolt över sig själv!
   sträck på ryggen, sån sjuk utstrålning du har!

   Reply
  • låter som en dröm. fantastiskt, ditt hår e grymt!

   Reply
  • Hej! tack för jättebra info om surfningen :) undrar bara om du åkte själv dit? Eller åker du med kompisar? :)

   Reply
  • Vilka härliga bilder!! Det ser underbart ut!

   Reply
  • ååh, det låter så härligt!! din hårfärg nu är så satans fin förresten!

   Reply
  • Alltså. Var Panama och Costa Rica över jul och nyår, i Santa Teresa en vecka – heelt underbart! Måste rekommendera en grym restaurang, Almas. Jag och min familj bodde i deras golfbollar till hotell och åt godaste maten i restaurangen. Drivs av skönaste familjen, Rodrigo och hans vackra fru. Ligger bara ca 50-100 meter från Surfakademin, gå höger på dusty road, Almas ligger på vänster sida. Ett måste! Rodrigos tuna-sushin är himmelsk!!

   Reply
  • Var någonstans i costa rica är du? Jag var själv i Tamarindo och surfade. Är det där du är?Ska du resa runt till andra platser i costa rica? Det finns ju så många vackra platser där!

   Reply
  • Gud så underbara bilder! Älskar din bikini också :-)

   Reply
  • ÅH vad kul det låter, låter som världens terapi-resa, haha en sådan behövs på vintern! :)

   Har aldrig vart sugen på att surfa direkt men kanske får testa.

   XOXO
   Cornelia

   Reply
  • Du är så himla vacker!! :)

   Reply
  • Låter ju sjukt underbart :)
   Jag är dock så jäkla rädd för vågor så skulle aldrig våga :P
   Du är vacker !
   http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

   Reply
  • det ser verkligen helt fantastiskt ut !!

   Reply