Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:39 | March 6, 2013

  The bikini

  Många frågade mig om denna bikini som jag ahde på mig häromdagen :) Den jag hade på mig då var inte min utan jag lånade Nathalies just för att jag föll för den så mycket. Den kommer iallafall från H&M och jag klickade faktist hem denna igår!

  Many people asked me about the bikini that I wore the other day :) The one I had on me at the time was not mine, but I borrowed Nathalie’s just because I fell for it so much. It ‘s from H & M  anyway and I actually ordered home one  yesterday!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “The bikini”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här