Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | March 8, 2013

  Big yellow taxi

  Yesterdays outfit/Top from Zara/Shorts from Gina Tricot/Shoes from Zara/Sunnies from Romwe, HERE/Bag from Zara/

  Köpte denna blus samtidigt som gårdagens vita topp :) Och denna är minst lika fin! Älskar färgen, tyget och den djupa v-ringningen på den. Attans snygg! Idag är våran sista halvdag här..  Vi börjar röra oss hemåt från Santa Teresa vid kl 14.00 Costa Rica tid. Åh jag kommer sakna detta paradis. Jag får helt enkelt komma tillbaka någon gång!

  Bought this blouse while I bought the white top I wore yesterday :) And this is just as good! Love the color, the fabric and the deep V-neck on it. Damn nice! Today is our last half day here .. We begin to move back home from Santa Teresa at 14.00 Costa Rica time. Oh I will miss this paradise. I’ll just have to come back someday!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Big yellow taxi”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här