Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:44 | March 9, 2013

  Make-up


  Make-up for VR photoshoot

  Duktiga Sarah gjorde min makeup inför plåtningen med Veckorevyn och jag blev så attans jäkla nöjd! Jag brukar annars bara gilla strak sotning eller mörka läppar – men denna bronz/guldiga makeup föll jag som en fura för! Jag ska försöka mig på att göra nått liknande hade jag tänkt. Kommer inte komma i närheten av vad Sarah gjort – men försöka kan man alltid!

  Talented Sarah did my makeup for the photoshoot with VeckoRevyn and I loved the makeup! I usually otherwise just like smokey eyes or dark lips – but this bronze / golden makeup, I fell like a statue for! I will try myself to do something similar. I won’t come close to what Sarah did – but you can always try!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Make-up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här