Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:34 | March 11, 2013

  Orange County

  Sneak Peek – NEW BAG(!) from HERE

  Nu är jag tillbaka! Jag tog 1 dag av eftersom jag rest i ca 2 dygn och var heeeelt överkörd och död när jag kom hem igår. Jag hade problem att sova inatt och har bara haft två hemska dagar ( både idag och igår). Så därför betsämde jag mig för att ha en blogg-fri dag igår! Men som sagt, nu är jag tillbaka igen.
  Har spenderat dagen med mina bästa: Maja och Ingrid. Bättre människor får man leta efter.
  Hel outfit kommer sen!

  Now I’m back! I took one day off because I traveled for about two days and was totally runned over and dead when I got home yesterday. I had trouble sleeping last night and have only had two miserable days (today and yesterday). So that’s why I decided to have a blog-free day yesterday! But as I said, now I’m back again.
  Have spent the day with my best friends: Maja and Ingrid. You can’t find better people .
  Whole outfit comes up later!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Orange County”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här