Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:40 | March 12, 2013

  Collage: March 2012


  Wonderful pictures from March 2012

  Idag är jag i Göteborg och härjar! Jag har möte och ska umgås med min underbara vän Andreas idag :) Fantastiskt! Vi ska nog ta en promenad, ta en fika och bara prata om livet. Måste springa mot spårvagnen nu – Ni får dagens outfit sen! PUSS

  Today I am in Gothenburg! I have a meeting and will also spend time with my wonderful friend Andreas today :) Fantastic! We’ll take a walk, have a coffee and just talk about life. Must run towards the tram now – You’ve get today’s outfit later! KISSES


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Collage: March 2012”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här