Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:02 | March 13, 2013

  Waiting

  Todays outfit/Shirt from Bikbok/Shades from Le Specs, HERE/Tshirt from Pull&Bear/Shoes from Zara/Jeans from Gina Tricot/Jacket from Gina Tricot/Beanie from Topshop/Bag from Michael Kors, HERE/

  Tog dessa bilder i all hast, men dessa får duga. Jag har återigen haft en fantastisk dag med Andreas :) Därav sen uppis! HAHA, så sjukt roligt när Andreas lurar ( Obs! Råkar hoppa på fel) på oss på fel spårvagn så vi hmnar UTANFÖR Göteborg typ! Haha, vi garvade och garvade eftersom den bara åkte längre och längre ut. Lite åt fel håll så att säga! Där satt jag, svin kissnödig – Åkandes åt helt fel håll rätt länge. Tummen upp!

  Took these photos in a hurry, but these will do. I have once again had a fantastic day with Andreas :) HAHA, so fun when Andreas got us (Note: Happen to jump on the wrong one) on the wrong tram so we got OUTSIDE Gothenburg! Haha, we just kept going and going because it just went further and further out. A bit in the wrong direction, so to speak! There I sat, and I really had to pee – occupant in the wrong direction for some time. Thumbs up!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Waiting”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här