Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:44 | March 17, 2013

  Trouble

  Detta händer INTE! Faaan! Min dator vägrar starta.. Jag har försökt ända sen klockan tre idag att få igång den – men inte. Därför har jag inte uppdaterat! Jag ska åka in med den imorgon och håller tummarna för att de går att fixa. Håll tummarna för mig! Som tur är så har jag ett kontor att gå till ifall den vägrar, som jag kan blogga ifrån. Men nu vet ni varför jag inte uppdaterat idag :(

  Ok, this is NOT happening! My laptop won’t start! I’ve been trying to fix it sience three, but without results. I will take it with me into town tomorrow to try to fix it! Keep your fingers crossed for me! Luckily I have an Office to go to where I can blog from if it won’t start. But now you know why I haven’t updated like I should today :(


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Trouble”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här