Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:12 | March 18, 2013

  Attic


  Todays outfit/Beanie from Monki/Shoes from Steve Madden/Pants from Gina Tricot/Top from Sportmax, HERE/Shades from Le Specs, HERE/Bag from Michael Kors, HERE/Jacket from Zara/

  BURR vad kallt det varit idag! Jag höll på att frysa ihjäl trots att jag hade långkallingar, samt en jacka under denna jacka. Och snöa har det börjat göra med.. fan. Har förövrigt haft mötem idag och umgåts med min underbara Maja och fått jobb gjort. Var förbi presskontakterna och hämtade upp en sak och fick krama om min Daniela med!

  BRR what cold day it’s been today! I almost freeze to death even though I had long underwear under my pants and a jacket under this jacket. And it also started snowing aswell .. fuck. I’ve had meetings today and socialized with my wonderful friend Maja and got some work done. Went past presskontakterna and picked up one thing and got to hug with Daniela!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Attic”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här