Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:08 | March 20, 2013

  Cravings for pattern


  Pink Kitten Pants from Mayla, HEREGreen Dollar Pants from Acne, HERE

  Jag har fått total dille på printade byxor för tillfället och har införskaffat mig två nya! Hur underbara är inte dessa?! De rosa kommer bli fantastiska tills våren/sommaren. Och de gröna ska jag nog faktist ha på mig under kvällens bravader :) Ikväll ska jag på “And other stories” lanseringen samt Gina Tricot event. Kommer bli en bra kväll hoppas jag!

  I just crave for printed pants at the moment and I have bought two new ones! How wonderful aren’t they?! The pink ones will be great to wear during spring / summer. And the green I’ll probably Actually have on me during the evening’s exploits :) Tonight I ‘And Other Stories “launch and Gina Tricot events. Will be a great night, I hope!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Cravings for pattern”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här