Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:18 | March 20, 2013

  In a stormy place


  Todays outfit/Jacket from Vanessa Bruno, HERE/Shades from Le Specs, HERE/Top from Zara/Leatherpants from Cubus/Bag from Karen Millen, HERE/Shoes from Kurt Geiger, HERE/

  Började dagen med  pressfrukost tillsammans med Maja hos Polhem PR för Glitters nya samarbete. Efter det åkte vi vidare till Styleins kontor där vi haft lite gött snack om kommande samarbeten och andra roliga saker! Ni kommer snart få veta vad :) Nu har jag landat hemma och ska snart bege mig mot kontoret för att ha ett mycket spännande möte igen ( Full rulle hela dagen!). Vi hörs sen!

  Started the day with a press breakfast with Maja at Polhem PR for Glitter’s new collaboration. After that we went on to Styleins office where we had some nice talk about upcoming collaborations and other fun stuff! You will soon know what it’s all about :) Now I just landed at home and will soon go to the office to have a very exciting meeting again (running around all day! ). Talk to you later!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “In a stormy place”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här