Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:26 | March 21, 2013

  Leave a light on

  Todays outfit/Dress from Kling H&M/Shoes from Scorett/Shades from And other stories/Jeans from Gina Tricot/Jacket from Stine Riis H&M/Bag from Gina Tricot/

  Mötet imorse gick väldigt bra och jag är extremt laddad på saker och ting just nu! Jag såg att någon kommenterat att ” Kan du inte berätta vad för slags möten du går på och sådär?” och tyvärr är det sånt som oftast är hemligt, eller som man kanske inte skriver högt om på bloggen. Men jag lovar er att så fort jag får berätta saker och ting för er så gör jag de :) Förutom att jag är extremt laddad för ikväll så ska jag se till att ta tag i BERGET med tvätt som ligger framför mina fötter just nu.. Hur fan hände det här? Hur kan de bli så mycket tvätt? Jag får se till att få tummen ur röven och bara ta tag i skiten, haha.

  The meeting this morning went very well and I am extremely excited right now! I saw that someone commented that ” Can’t you tell us what kind of meetings you go to and so on ?” and unfortunately the thing is that these meetings are usually secret, or that you might not write about it on the blog. But I promise you that as soon as I get to tell you things, I’ll do that I promise :) Besides that I am extremely happy for tonight and I’ll make sure to grab the MOUNTAIN of laundry lying at my feet right now .. How the hell did this happen? How can it be so much laundry? I will be sure to get my thumb out of my ass and just do this shit, haha.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Leave a light on”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här