Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:56 | March 22, 2013

  Greyhound

  Todays outfit/Pants from Mango/Beanie from Carlings/Shoes from Angelica Blick for NLY/Top from Issue 1.3/Jacket from Romwe/Bag from Zara/

  STRESS! Tog dessa bilder på kanske.. tre minuter! Därav rätt tråkiga bilder – Men det får duga. Jag hade sjuuukt trevligt igår :) Stort tack till Metro Mode. Jag vet att deras tidning kommer bli en storfavorit hos många! Idag mår huvudet dock inte lika bra.. Hade bestämt att jag skulle gå hem tidigt och vara den “gamla, orkelösa tanten” som jag ALLTID är – men istället blev det all in! Lite väl mycket kanske.. men kul hade jag. Idag har jag haft möte med härliga Peter om kommande saker och ätit supergod mat.

  STRESS! We took these photos in less then .. three minutes! And that’s why they’re not so good – But they’ll do. I had suuuch a blast last night :) Big thanks to Metro Mode. I know that the magazine will be a big favorite for alot of people! My head is not feeling good today thought.. I had decided to go home earli and the the “old hag” like I always am – But Instead we went all in! A bit to much.. But I had fun. ‘ve had a wonderful meeting with Peter today and we ate good food.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Greyhound”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här