Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:47 | March 24, 2013

  “I danced on rose thorns that night”


  Photo/Edit: Me

  Ännu en Söndag har snart passerat och snart börjar en ny vecka. Denna vecka har jag faktiskt en hel del att se fram emot :) Imorgon ska jag plåta tre styles inför ett litet roligt samarbete som även ni kommer kunna få ta del utav och “tävla” kring. SPÄNNANDE! Min underbara vän Maja från Linköping ska komma på besök samt Linda, jag ska troligtvis vara med på tv på onsdag ( ej ännu helt bestämt ) och på Fredag flyger jag till Moskva för Fashion Week!

  Another Sunday has passed quickly and soon a new week begin. This week, I actually have a lot to look forward to :) Tomorrow I will photoshoot three styles for a fun collab that you too will be able to take part of and “compete” around. EXCITING! My wonderful friend Maja from Linkoping is coming to visit and Linda aswell, I’ll probably be on TV on Wednesday (not yet fully determined) and on Friday I’m flying to Moscow for Fashion Week!


  34 kommentarer  34 kommentarer om ““I danced on rose thorns that night””

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här