Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:47 | March 24, 2013

“I danced on rose thorns that night”

SELF-PHOTO


Photo/Edit: Me

Ännu en Söndag har snart passerat och snart börjar en ny vecka. Denna vecka har jag faktiskt en hel del att se fram emot :) Imorgon ska jag plåta tre styles inför ett litet roligt samarbete som även ni kommer kunna få ta del utav och “tävla” kring. SPÄNNANDE! Min underbara vän Maja från Linköping ska komma på besök samt Linda, jag ska troligtvis vara med på tv på onsdag ( ej ännu helt bestämt ) och på Fredag flyger jag till Moskva för Fashion Week!

Another Sunday has passed quickly and soon a new week begin. This week, I actually have a lot to look forward to :) Tomorrow I will photoshoot three styles for a fun collab that you too will be able to take part of and “compete” around. EXCITING! My wonderful friend Maja from Linkoping is coming to visit and Linda aswell, I’ll probably be on TV on Wednesday (not yet fully determined) and on Friday I’m flying to Moscow for Fashion Week!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

34 Responses to ““I danced on rose thorns that night””

 1. Julia on

  Kan inte du berätta hur du tar dina bilder? Tips på vad man skall tänka på för att fånga rätt ljus, vinklar m.m? Du levererar liksom riktiga proffsbilder varje dag på dina outfits och om det finns något knep du vill dela med dig av så får du jättegärna göra det! Din blogg är förövrigt en fantastisk inspirationskälla :)

  Reply
 2. Karina on

  Hi Angelica! I am from Moscow and has long been your fan! I will work on the Mercedes-Benz Russian Fashion Week.
  Really hope I can see you there.

  And hope you like my city.

  Reply
  • Angelica Blick on

   Answer: Hi Karina! Oh, you are? That’s awesome! It would be so nice to meet you. Maybe you can email me? So we can meet up. Xoxo

   Reply
 3. Anonymous on

  Jag behöver stilråd till sommaren. Jag är väldigt kär i att använda mössa (jag är tjej) och har tänkt ut världens sommarfestival-outfit med just en mössa. Bruna ben,dr martens kängor, slitna höga shorts, något linne (gärna med tryck eller något), en ryggsäck i skinn med nitar på och sen en uppvikt mössa. Det låter nästan jobbigt snyggt i mina öron. Nu till min fråga; Om du såg en tjej gå klädd så, med mössa alltså, mitt i sommaren, skulle du tycka tjejen var helt tappad då eller skulle du tycka att det var snyggt? Killar går ju ofta med mössa varma sommardagar och ingen reagerar särkilt mycket på det, men så fort det är en tjej så känns det som att det är skillnad. Var helt ärlig med vad du själv tycker och vad du tror andra skulle tycka och skulle du själv kunna tänka dig att använda en mössa på sommaren?

  Reply
 4. Александра on

  Are you really going to Moscow? This is so cool! We will be glad to see you here. The spring does not please us with warm weather. Take warm clothes!
  с любовью из России ;))

  Reply
 5. Nastya on

  Oh my God! You’ll come in Moscow! It’s so wonderful. I hope to see you here! I’m in love with u and your blog! U are my inspiration.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.