Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:24 | March 26, 2013

  That P E R F E C T bag

  & other stories, 1750 SEK

  Okej, HUR SNYGG ÄR INTE DENNA?! Jag såg den på invigningen av butiken här på Biblioteksgatan och har tänkt på den sen dess. Köpte den inte först eftersom jag tyckte att den kosta en liten slant – Men igår kunde jag inte hålla mig längre, så då fick den följa med mig hem.
  Är fortfarande oense med mig själv om den får stanna eller åka tillbaka.. Vad säger ni? Should it stay or should it go?

  Okay, HOW NICE IS THIS BAG?! I saw it on the opening of the store here at Biblioteksgatan and have thought about it since. I didn’t buy it at first because I thought it cost a little money – but yesterday I couldn’t resist it anymore, so I bought it and took it home with me.
  I still can’t decide if it will stay or go back .. What do you say? Should it stay or Should it go?


  36 kommentarer  36 kommentarer om “That P E R F E C T bag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här