Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:24 | March 26, 2013

That P E R F E C T bag

SHOPPING

& other stories, 1750 SEK

Okej, HUR SNYGG ÄR INTE DENNA?! Jag såg den på invigningen av butiken här på Biblioteksgatan och har tänkt på den sen dess. Köpte den inte först eftersom jag tyckte att den kosta en liten slant – Men igår kunde jag inte hålla mig längre, så då fick den följa med mig hem.
Är fortfarande oense med mig själv om den får stanna eller åka tillbaka.. Vad säger ni? Should it stay or should it go?

Okay, HOW NICE IS THIS BAG?! I saw it on the opening of the store here at Biblioteksgatan and have thought about it since. I didn’t buy it at first because I thought it cost a little money – but yesterday I couldn’t resist it anymore, so I bought it and took it home with me.
I still can’t decide if it will stay or go back .. What do you say? Should it stay or Should it go?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “That P E R F E C T bag”

 1. Nadia Therkildsen on

  Wow it’s amazing – so beautiful and yet simple!
  You should keep it, otherwise i think you’ll regret it :-)

  Love

  Reply
 2. Annathin on

  Nja kanske priset är lite högt men fundera hur mycket du skulle bära den samt på vilket sätt den kunde kombineras :) Om du hittar många orsaker, kör till! :)

  Reply
 3. p on

  när de första bilderna från märket kom ut så såg jag bilden på den här väskan. gissa om jag blev förälskad? hahah joo det klart och jag skrev så klart till och med om den på min blogg också! otroligt snygg verkligen, men som du säger är den även ganska dyr för att inte vara ett såååååååååå exklusivt märke. jag kan tycka att du redan har så många andra fina väskor. men det är ju så klart ditt val ;)

  Reply
 4. paulina on

  när de första bilderna från märket kom ut så såg jag bilden på den här väskan. gissa om jag blev förälskad? hahah joo det klart och jag skrev så klart till och med om den på min blogg också! otroligt snygg verkligen, men som du säger är den även ganska dyr för att inte vara ett såååååååååå exklusivt märke. jag kan tycka att du redan har så många andra fina väskor. men det är ju så klart ditt val ;))

  Reply
 5. Matilda on

  Du som antagligen har ekonomi för denna väska, lyxa på och behåll den! Jag hade inte tvekat en sekund om jag hade haft pengar, perfektion!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.