Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:22 | March 28, 2013

  Sail


  Sneak peek on todays

  Denna dag har gått från bra till dålig, till bra igen kan jag säga er. Jag fick världens mest BÄSTA besked igårkväll som gjorde min morgon himmelsk! Jag fick reda på att jag får ha lägenheten som jag bor i, i 1 helt år till!! Skulle egentligen flyttat ut nu den 1 Juli – men hon som bor i den ska inte alls komma hem och börja plugga till hösten så jag får bo kvar!! SÅ LYCKLIG! Har börjat kika mer på inredning nu och ska nu börja inreda och ändra om som tusan här hemma :) Har inte känt att jag velat göra de innan – men nu när jag vet att jag ska stanna så ska det fixas till ordentligt! Därför kommer jag börja köra lite mer inredning ibland med. Det dåliga med dagen är att : Tanken var att jag skulle åkt till Moskva imorgon för attgå på modeveckan – men pga brist i kommunikationen så skiter sig allt – IGEN! Vadfan liksom? Hur mer otur kan man ha när de kommer till modeveckorna? Missade ju NYC Fashion Week pga ovädret om ni kommer ihåg..
  Framåt kvällen har jag haft en mysig middag med Sania och då blev den bättre. Haha!

  This day has gone from good to bad to good again, I can tell you. I got the most BEST news last night that made my morning heavenly! I found out that I can stay in my apartment I live in, 1 whole year more! I should have moved out now at the first of July – but the girl who owns it in it won’t come home to start studying for the fall so I can stay in the appartment! I’M SO HAPPY! I will start to show you some interior now and I will start decorate and change here at home :) I didn’t want to do that before – but now that I know I’ll stay here, I want to do it! The bad thing about the day is that: The idea was that I would go to Moscow tomorrow to attend at fashion week – but due to lack of communication I won’t be able to go – AGAIN! What THE HELL? How more unlucky can I be when it comes to fashion week? I missed the NYC Fashion Week aswell because of the storm if you remember ..
  In the evening, I had a cozy dinner with Sania and that made it better. Haha!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Sail”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här